OLDTAJMER KLUB “VETERAN” U Banjaluci se okupilo 70 vlasnika oldtajmera iz cijelog regiona

U Banjaluci se ovog vikenda održava 16. Skup oldtajmera u organizaciji Oldtajmer kluba “Veteran”.

Oko 70 vlasnika oldtajmera iz cijele bivše Jugoslavije, koji su se odazvali pozivu da prisustvuju skupu, posjetili su tvrđavu Kastel, nakon čega su organizovali izložbu svojih ljubimaca na Trgu Krajine.

Ugodna temperatura za ovo doba godine izmamila je veliki broj građana Banjaluke na Trg Krajine, koji su se fotografisali sa limenim “veteranima” i divili se njihovoj ljepoti.

Generalni sponzori okupljanja vlasnika oldtajmera su TC “Bingo”, “Market auto” i “Hit auto”, a druženje su podržali i Auto-moto savez RS i Grad Banjaluka.

(Nezavisne)

Akcija suzbijanja komaraca 19. i 20. jula

U četvrtak 19. jula, u večernjem terminu od 20.15 do 23.00 časa i u petak 20. jula, u ranim jutarnjim časovima – od 4.30 do 7.00 časova, na teritoriji grada Banje Luke biće obavljena akcija suzbijanja odraslih formi komaraca sa zemlje – saopšteno je iz preduzeća „Eko-bel“ koje će sprovesti ovu akciju.

Dopuni račun i uživaj u bonus mobilnom internetu

Ako si m:tel prepaid Dopuna korsinik, iskoristi odličnu akciju do kraja mjeseca jula , dopuni svoj račun elektronskom dopunom u iznosu od 3 KM i više i uživaj u bonus mobilnom internetu.