Sport 23.08.2017.

Olimpijakos dolazi u Banjaluku?

ČITANJE: 1 minuta

Potpredsjednik banjalučkog Borca Vico Zeljković sastao se sa članovima rukovodstva grčkog Olimpijakosa Darkom Kovačevićem i Predragom Đorđevićem, koji su prisustvovali revanš meču plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona protiv Rijeke.

U planu je odigravanje prijateljske utakmice između banjalučkog i kluba sa Pireja na proleće.

– Banjalučki Borac je, svakako, veliki i nadaleko poznat klub. Mene vežu posebne emocije za Republiku Srpsku i narod koji živi na tom prostoru. Sa gospodinom Zeljkovićem smo razgovarali o prijateljskoj utakmici između Borca i Olimpijakosa, koja bi mogla da se odigra na proljeće 2018. u Banjaluci, a ne isključujemo mogućnost da banjalučki klub bude naš gost i u Pireju – istakao je Kovačević, a prenosi fkborac.net.

Vico Zeljković nije krio zadovoljstvo nakon održanog sastanka sa predstavnicima grčkog šampiona.

– Sve zajedno mogu da nas raduju činjenice da Borac izlazi van granica BiH i da mnogi cijene naš rad i plan funkcionisanja kluba koji smo zacrtali. Darko Kovačević istinski voli ove krajeve i učinićemo sve da do ove utakmice dođe. Bili bismo zaista počastvovani kada bismo u jednoj prijateljskoj utakmici odmjerili snage sa učesnikom Lige šampiona i klubom koji je čak 44 puta bio šampion svoje zemlje, te 27 puta osvajač kup-takmičenja – istakao je Zeljković, navodeći da se, između ostalog, razgovaralo i o razvoju omladinske škole i saradnji na tom polju.

(Blic)