Vijesti 30.12.2020.

OLUJA PORUŠILA 13 STABALA: Sanirane posljedice nevremena u Banjaluci

ČITANJE: 1 minuta

Tokom olujnog nevremena koje je prije dva dana pogodilo Banju Luku, porušeno je ili polomljeno 13 stabala drveća. Olujni vjetar je stvorio niz problema i u vezi sa javnom higijenom u vidu raznesenog otpada, kesa, lišća i sitnih grana. Kako je potvrđeno u Odjeljenju za komunalne poslove, sva stabla i oštećeni dijelovi su uklonjeni, a izdat je i nalog preduzeću „Čistoća“ za maksimalan angažman po pitanju uklanjanja otpada.

Uz koordinaciju sa Odjeljenjem komunalne policije, Vatrogasne službe i „Čistoće“ sanirane su posljedice olujnog nevremena nakon čega nije bilo više poziva od strane građana – kažu u Odjeljenju.

Uklonjena su izvaljena i prelomljena stabla  u Parku Petar Kočić te u ulicama Olimpijskih pobjednika, Kralja Petra II Karađorđevića (2 stabla), Milana Kranovića, Vojvode Pere Krece (2 stabla), Bana Milosavljevića, Karađorđeva kod policijske stanice „Lauš“, Gundulićevoj, Miće Radakovića, Omladinskoj i Bulevaru Živojina Mišića.

S obzirom na to da je izdat žuti meteoalarm zbog mogućih udara vjetra i obilnijih padavina za podrjučje grada, sve komunalne ekipe su i dalje u pripravnosti.

(Banjaluka.net)

Oznake: nevrijeme, Oluja