Magazin 20.01.2016.

Oni su ostvarili svoje snove: Fanovi koji su se vjenčali sa svojim idolima

ČITANJE: 2 minute
fanovi
Svaki veliki obožavatelj sanja da će jednog dana upoznati svoju najdražu zvijezdu.

Neki sretnici uspjeli su i više od toga i dio života su proveli sa svojim idolima.

Željko Bebek i Ružica Jurić: Bebek je svoju treću suprugu upoznao kad ga je zamolila za zajedničku fotografiju nakon jednog koncerta, a danas imaju dvoje djece i u braku su od 2002. Tad su se vjenčali na dubrovačkim zidinama, nakon pet godina veze koju su jedno vrijeme skrivali od javnosti. U međuvremenu, Željko je postao i deda.

Boris Novković i Lucija Matić: Pjevač je upoznao Luciju, tada 26-godišnju apsolventkinju novinarstva, na promociji svog albuma ‘Direkt’. Lucija mu je prišla i zamolila ga za intervju, a on se zaljubio na prvi pogled. Vjenčali su se 2003. godine u Sloveniji, a na petu godišnjicu braka objavili su da očekuju prvo dijete, sina Nou. Lucija je drugog sina Bonoa rodila u novembru 2011., nekoliko mjeseci pre kraja njihova braka zbog Borisove veze s umjetnicom Ivom Višoševič.

Patrik Dempsi i Džulija Fink: Glumac najpoznatiji po ulozi Dr Šeparda u seriji “Uvod u anatomiju” zaljubio se u lokalnom frizerskom salonu, gdje je upoznao obožavateljku, frizerku Džuliju Fink. Par se vjenčao 1999. godine i imaju troje djece. Glumac je otkrio da, i više nakon deset godina braka, vrlo su srećni a ona ga i dalje šiša.

Luk Peri i Mini Šarp: Luk je 1993. godine oženio trgovkinju i manekenku Mini Šarp koja je, prije svega, bila Lukova najveća obožavateljka. Naime, Mini mu je poslala svoj grudnjak na kućnu adresu, a ubrzo su se i upoznali pa i zaljubili. Na vjenčanju su bili prisutne njegove kolege iz serije “Beverly Hills”. Par ima dvoje djece, a rastali su se nakon deset godina braka.

Nikol Kejg i Alisa Kim: Slavni glumac je zaveo mnoge kolegice. Bio je u vezi s Sarom Džesikom Parker, Anđelinom Džoli dok je u braku bio sa Patrisiom Arketi i Lisom Mari Prisli. Međutim, 2004. godine upoznao je konobaricu Alisu Kim u restoranu u kojem je ona radila. Alisa mu je tražila autogram, a Nikolas joj je dao i broj telefona. Ljubav je brzo planula pa su se vjenčali iste godine, dok su iduće već dobili dijete.

(24sata.hr)