Biznis 28.01.2016.

„Open asocijacije“ se nastavljaju u novom formatu

ČITANJE: 1 minuta
Open asocijacije
„Open asocijacije“, popularna online igra koju organizuje kompanija m:tel, nastavlja se u ovoj godini, i to u novom formatu. Pred igračima je ponovo dobro poznat zadatak: da prepoznaju 20 Pickbox sadržaja skrivenih na jednoj fotografiji i osvoje vrijedne nagrade.

Zagonetna fotografija nalazi se na blogu kompanije m:tel, a na njoj je predstavljeno 20 igranih, animiranih i dokumentarnih sadržaja iz Pickbox videoteke.

Prema novom konceptu „Open asocijacija“, dio filmskih asocijacija je prikriven i biće postepeno otkrivan, svake druge sedmice.

Ipak, igrači već sada mogu prijavljivati svoje odgovore, te uz oštro oko i dobro poznavanje sedme umjetnosti pokušati da osvoje jednu od tri vrijedne nagrade.

Osoba koja prva prijavi svih 20 tačnih odgovora, na poklon će dobiti novi tablet. Za drugoplasiranog je pripremljen mobilni telefon, dok je fiksni telefon nagrada za trećeg najbržeg igrača.

Kako bi osvajanje nagrada bilo lakše, a „Open asocijacije“ još interesantnije, naFacebook stranici kompanije m:tel se svakog petka u 15 časova organizuje „Happy Hour“, tokom kojeg igrači mogu da postavljaju pitanja o pojedinim tragovima.

Pickbox je savremena videoteka pomoću koje je moguće u udobnosti doma uživati u najnovijim filmskim i serijskim sadržajima.

U kolekciji koja se neprestano ažurira se već nalazi nekoliko hiljada časova programa, a korisnici mogu da sami odaberu šta i kada žele da gledaju. Takođe, postoji mogućnost premotavanja i pauziranja sadržaja, i to sve bez smetnji u vidu reklama.

Više informacija o Pickbox-u dostupno je na web stranici mtel.ba.

(PR)