Biznis 22.04.2016.

Open Trio Extra – zabava za cijelu porodicu

ČITANJE: 2 minute

Open

Zamislimo jedno nedjeljno popodne i porodicu koja sjedi i razgovara za stolom nakon ručka. Nedjelja je dan kada su svi na okupu i idealno vrijeme da razmijene svoje želje. Tako je bilo i ove nedjelje.

Najmlađa ukućanka požalila se roditeljima na slab izbor crtaća na TV-u, brat se pridružio i dodao da bi mu baš značilo kada bi u kući mogao koristiti brz i pouzdan internet jer upravo radi svoj prvi web sajt. Mama bi voljela kada bi se mogla češće čuti sa svojom sestrom koja živi u Srbiji jer joj nedostaju njihovi dugi razgovori, a tata, koji je inače pripremio iznenađenje za svoju porodicu, rekao je da bi volio više filmskih i sportskih kanala, a možda i novi TV.

Naime, tata je baš to jutro vidio najnoviju ponudu m:tel-a koja bi bila idealan odgovor i ostvarenje želja svih ukućana. On je svojoj porodici predstavio plan – Open Trio Extra paket sa odličnom ponudom i cijenom od samo 1 KM (bez PDV-a) za prva tri mjeseca korišćenja.

Zahvaljujući ovom Open paketu, mama će moći neograničeno razgovarati sa svojom sestrom u Srbiji, a uz to dobiće još i 30 minuta besplatnih razgovora prema m:tel mobilnoj mreži – idealno da sazna kad ko stiže na ručak. Kćerka je već napravila spisak crtaća koje će pratiti putem Pickbox videoteke, koja uz ovaj Open paket, dolazi tri mjeseca gratis. A sin, pored toga što će se družiti sa ocem ispred TV-a, konačno će moći raditi na svojim web prezentacijama uz pouzdan i brz internet (5120/512 kb/s). Tata će svoje slobodne večeri provoditi uz najnovije filmove i sportske prenose, jer uz ovaj Open paket kao poklon dolaze i dva dodatna TV paketa (Pink, Plus ili Sport).

Ostalo je još da se odluče da li će uz Open Trio Extra uzeti Tesla TV od 32 inča na 12 mjesečnih rata po cijeni od samo 9 KM ili će se ponoviti Alcatel Pixi 10 WiFi tabletom za koji će biti dovoljno da izdvoje 49 KM (jednokratno).

U svakom slučaju odluka će pasti do 30.04.2016. godine do kada vrijedi ponuda, a za uređaje vrijedi požuriti, jer ponuda traje do isteka zaliha. U cijene uređaja uračunat je PDV.

Za više informacija o aktuelnim m:tel Open ponudama posjetite stranicu open.mtel.ba ili pozovite korisnički servis koji je dostupan 24 sata na broj 0800 50 005.

(PR)