Open Trio Extra – zabava za cijelu porodicu

Open

Zamislimo jedno nedjeljno popodne i porodicu koja sjedi i razgovara za stolom nakon ručka. Nedjelja je dan kada su svi na okupu i idealno vrijeme da razmijene svoje želje. Tako je bilo i ove nedjelje.

Najmlađa ukućanka požalila se roditeljima na slab izbor crtaća na TV-u, brat se pridružio i dodao da bi mu baš značilo kada bi u kući mogao koristiti brz i pouzdan internet jer upravo radi svoj prvi web sajt. Mama bi voljela kada bi se mogla češće čuti sa svojom sestrom koja živi u Srbiji jer joj nedostaju njihovi dugi razgovori, a tata, koji je inače pripremio iznenađenje za svoju porodicu, rekao je da bi volio više filmskih i sportskih kanala, a možda i novi TV.

Naime, tata je baš to jutro vidio najnoviju ponudu m:tel-a koja bi bila idealan odgovor i ostvarenje želja svih ukućana. On je svojoj porodici predstavio plan – Open Trio Extra paket sa odličnom ponudom i cijenom od samo 1 KM (bez PDV-a) za prva tri mjeseca korišćenja.

Zahvaljujući ovom Open paketu, mama će moći neograničeno razgovarati sa svojom sestrom u Srbiji, a uz to dobiće još i 30 minuta besplatnih razgovora prema m:tel mobilnoj mreži – idealno da sazna kad ko stiže na ručak. Kćerka je već napravila spisak crtaća koje će pratiti putem Pickbox videoteke, koja uz ovaj Open paket, dolazi tri mjeseca gratis. A sin, pored toga što će se družiti sa ocem ispred TV-a, konačno će moći raditi na svojim web prezentacijama uz pouzdan i brz internet (5120/512 kb/s). Tata će svoje slobodne večeri provoditi uz najnovije filmove i sportske prenose, jer uz ovaj Open paket kao poklon dolaze i dva dodatna TV paketa (Pink, Plus ili Sport).

Ostalo je još da se odluče da li će uz Open Trio Extra uzeti Tesla TV od 32 inča na 12 mjesečnih rata po cijeni od samo 9 KM ili će se ponoviti Alcatel Pixi 10 WiFi tabletom za koji će biti dovoljno da izdvoje 49 KM (jednokratno).

U svakom slučaju odluka će pasti do 30.04.2016. godine do kada vrijedi ponuda, a za uređaje vrijedi požuriti, jer ponuda traje do isteka zaliha. U cijene uređaja uračunat je PDV.

Za više informacija o aktuelnim m:tel Open ponudama posjetite stranicu open.mtel.ba ili pozovite korisnički servis koji je dostupan 24 sata na broj 0800 50 005.

(PR)

ROČIŠTE Gavrilo Stević se nije pojavio u Sudu BiH, terete ga za ratovanje u Ukrajini

Gavrilo Stević nije se pojavio u ponedjeljak na izjašnjenju krivice pred Sudom Bosne i Hercegovine, po optužnici koja ga tereti za odlazak na strano ratište u Ukrajinu 2014. godine. Stević se, prema optužnici u koju je Balkanska istraživačka mreža Bosne i Hercegovine (BIRN BiH) imala uvid, tereti da je tokom 2014. preko graničnog prelaza iz

NEMA POVRIJEĐENIH Sudar kamiona i automobila u krugu “Čajaveca”

Na parkingu između tržnog centra Konzuma i Vajkikija u krugu Čajevca desila se saobraćajna nesreća u kojoj se učestvovali kamion “Euroexpresa” i automobil “Golf”. Do nesreće je došlo oko 14 časova. Povrijeđenih nije bilo, a na automobilu je pričinjena manja materijalna šteta. Policija se trenutno nalazi na mjestu nesreće. (SrpskaCafe)

PORUKA SUZANE RADANOVIĆ Majka Davida Dragičevića nazvala opozicionare “bagrom”

Imam nešto da poručim „opoziciji“. Vidim da se pokušavaju uvući među članove „Pravde za Davida“, kao oni bi da pomognu narodu, napisala je na Fejsbuku Suzana Radanović, majka ubijenog mladića Davida Dragičevića. – E, ovako, izbore ste dobili na konto pravde za Davida i predali svojim jaranima u poziciji, vidjeli smo šta se poslije dešavalo.

DODIK U MAĐARSKOJ: Srpska slijedi Srbiju, neće pristati na članstvo u NATO-u

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Budimpešti na sastanku sa predstavnicima Srba u Mađarskoj da Republika Srpska slijedi Srbiju i da neće pristati na članstvo u NATO. On je istakao daje NATO bombardovanje Srpske i Srbije ostavilo posljedice i ukazao na to da je došlo do povećanja broja malignih bolesti i kod

ZAVRŠEN MEMORIJALNI TURNIR RADIVOJ KORAĆ: OKK Beograd najbolji u Banjaluci

Košarkaši OKK Beograd pobjednici su 16. memorijalnog turnira Radivoj Korać “Banjaluka 2019” za igrače do 21 godine, a osim odlične igre beogradskom tima turnir u Banjaluci obilježio je lom noge Danila Vukajlovića. Drugo mjesto na turniru, koji je završen u nedjelju, zauzela je aleksandrovačka Igokea, treći banjalučki Borac, a četvrti Ruki, takođe iz Banjaluke. “Dvije

MUP RS uveo novi servis za građane, dostupna čet bot aplikacija na Viberu (VIDEO)

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske uveo je nove servise namijenjene građanima putem čet bota (chat bot) aplikacije na Viberu. U razvoju ove aplikacije korištene su dvije digitalne tehonologije – chat bot i QR kod, a komunikacija je u potpunosti zaštićena. Chat bot je vid vještačke inteligencije koja omogućava direktnu komunikaciju između korisnika i pružaoca usluge,

CVIJANOVIĆEVA SA BRNABIĆEVOM Saradnja RS i Srbije na visokom nivou

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je danas tokom razgovora sa predsjednikom Vlade Srbije Anom Brnabić da je institucionalna saradnja Srpske i Srbije na izuzetno visokom nivou, te izrazila zadovoljstvo zbog toga da zajedničke projekte realizuju predviđenom dinamikom. Cvijanovićeva je na sastanku, kojem je prisustvovao i predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, navela da je