Vijesti 05.10.2015.

Opremljen kabinet informatike u Trnu

ČITANJE: 1 minuta
racunari djeca
Kabinet informatike u Osnovnoj školi “Desanka Maksimović” u Trnu bogatiji je za tri nova računara, zahvaljujući članovima Opštinskog odbora DNS-a Laktaši.

Akciju Opštinskog odbora DNS-a Laktaši podržao je i banjalučki tehno – šop “Medija market” koji je osnovcima u Trnu donirao tri štampača.

– Donacija predstavlja naš skromni doprinos unapređenju kvaliteta školovanja malih sugrađana i sigurno je da na ovome nećemo stati, već ćemo nastojati da i u narednom periodu, koliko god budemo u mogućnosti, pomognemo obrazovnim ustanovama na području naše opštine- rekao je  predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Laktaši Saša Panić.

Prema njegovim riječima, članovi DNS-a smatraju da njihova stranka, osim političkim aktivnostima, treba da se bavi i rješavanjem konkretnih problema običnog čovjeka, u skladu sa resursima kojima raspolaže.

Sekretar DNS-a Laktaši Ognjen Vučen naglasio je da su svi u ovoj stranci ponosni zbog činjenice da im se pružila prilika da i na ovaj način unaprijede rad škole, a samim tim doprinesu stvaranju bolje budućnosti za sadašnje učenike i buduće uspješne mlade ljude.

– Na ovaj način, kao stranka, pokazali smo visok stepen društvene odgovornosti i namjeru da u budućnosti ulažemo u najmlađe- dodao je Vučen.

Zamjenik direktora Osnovne škole “Desanka Maksimović” u Trnu Mira Popović izrazila je zahvalnost predstavicima Opštinskog odbora DNS-a Laktaši i “Medija marketa”, ističući da je ova donacija izuzetno važna za svakodnevni rad sa djecom.

(Agencije)