Vijesti 14.06.2024.

Organizatori koncerta Teodore Džehverović: Nikakva masovna tuča se nije dogodila

ČITANJE: 1 minuta

Nakon što se u  javnosti pojavio snimak incidenta sa koncerta Teodore Džehverović, oglasili su se i organizatori koncerta.

“Koncert muzičke zvijezde Teodore Džehverović, koji se održao 11.6.2024. godine u Multimedijalnoj sali u krugu Čajaveca organizovala je naša agencija „N-line rent“. Ono o čemu ovim putem želimo obavijestiti javnost jeste da se nikakva masovna tuča nije dogodila, osim što je zbog nedoličnog ponašanja jedna grupa gostiju upozorena, nakon čega je došlo i do fizičkog kontakta o čemu organizatori nisu obaviješteni”, navode u saopštenju organizatori.

Dodaju da su preduzeli sve potrebno kako bi utvrdili sve okolnosti pomenutog događaja kao i njihove eventualne odgovornost kao organizatora.

“Ovim putem molimo javnost da koncert Teodore Džehverović u Multimedijalnoj sali u krugu Čajaveca ne koristi za politička ili bilo koja druga dešavanja i da se se u javnosti ne plasiraju netačne ili poluistinite informacije, a agencija „N-line rent“ će javnost blagovremeno obavijestiti o svemu”, istakli su organizatori.