Sport 22.11.2016.

Osmorka napušta FK Borac

ČITANJE: 1 minuta

Radoslav Prljeta, Dejan Popović, Ognjen Škorić, Slađan Antić, Ognjen Petrović, Boris Gavrić i Živojin Mišić nalaze se na spisku igrača na koje više ne računa Vule Trivunović, trener FK Borac.

Na istom spisku je i Darko Maletić koji po svemu sudeći odlazi u penziju. Već nedjeljama se nagađa ko od fudbalera neće nositi “crveno-plavi” dres naredne sezone i nakon što je osvojena titula jesenjeg prvaka u Prvoj ligi RS mladi stručnjak je odlučio da se zahvali osmorici igrača na saradnji.

Među njima se nalazi nekoliko igrača koji su imali zapaženu minutažu u prvih 16 kola Prve lige RS, a tu se najviše misli na Antića koji je čak 11 mečeva počeo od prve minute, a u igri je proveo čak 931 minut i tri puta se upisao u listu strijelaca.

“Svima sam objasnio razloge zbog kojih više ne računam na njih i moja želja je bila da prvo razgovaram sa igračima, a ne da kafana prva sazna za to. I dalje sam na raspolaganju svima njima ukoliko žele da pričaju još na ovu temu”, rekao je Trivunović koji je dodao da su pomenuti igrači i dalje obavezni da treniraju do petka kada će svi otići na pauzu do 16. januara za kada je zakazana prozivka.

(Nezavisne)