Sport 27.02.2019.

“OSTALI SU NAM DUŽNICI”: RK Borac dočekuje Slogu iz Gornjeg Vakufa

ČITANJE: 1 minuta

Rukometaši banjalučkog Borac M:tela pokušaće večeras da se revanširaju ekipi Sloge iz Gornjeg Vakufa – Uskoplja za poraz u prvom dijelu sezone, a sastaće se u odgođenoj utakmici 14. kola Premijer lige BiH.

Utakmica će biti igrana od 19 časova u banjalučkom “Boriku” uz slobodan ulaz.

“Sportskim žargonom rečeno, ostali su nam dužnici. Bilo je to jedno od najnezgodnijih gostovanja, loše smo odigrali i želimo da popravimo utisak i da im se revanširamo. Očekivanja su uvijek ista, želimo da nastavimo niz bez poraza i da dobro odigramo. U odnosu na prvi naš duel, ekipe se nisu mnogo promijenile, ali oni drugačije igraju na svom terenu i u gostima. Imaju iskusnu ekipu, biće dodatno motivisani zbog poraza od Maglaja proteklog vikenda, a i Borac je svim ekipama dodatni motiv, pa tako i njima”, rekao je Mirko Mikić, trener Borca.

On nije zadovoljan igrom svog tima, ali je i rekao da on gotovo nikada i nije zadovoljan igrom, te da Borac može da bude i bolji, posebno u napadu.

Rukometaš Miloš Nježić je rekao da je Borac favorit, ali da to mora pokazati na terenu i da on i saigrači ne smiju potcijeniti Slogu.

Pod upitnikom je nastup Dejana Unčanina, Đorđa Ćelića i Gorana Daničića zbog viroze, a Milan Dakić se i dalje muči s povredom koljena. Zbog gustog rasporeda utakmica, nije lako pripremiti igrače, a Nenad Rađević, kondicioni trener Borca, ističe da se dobro radi i da je sada ključni činilac oporavak igrača kako bi izdržali žestok tempo. Borac samo u martu očekuje devet mečeva.

(Nezavisne)