Sport 11.12.2015.

Ostavka kompletne uprave FK Partizan

ČITANJE: 1 minuta
Partizan
Kompletna Uprava Fudbalskog kluba Partizan podnijela je ostavku poslije eliminacije od njemačkog Augzburga u posljednjem kolu Lige Evrope, javljaju beogradski mediji.

Pozivajući se na nezvanične izvore bliske klubu, B92 je na svom sajtu objavio da su se čelnici šampiona Srbije povukli sa svojih funkcija na zahtjev navijaca crno-bijelih, koji su odmah po okončanju susreta u Humskoj 1 skandirali “Uprava napolje”.

Portal Mocart sport je, pozivajući se na svoje izvore u Humskoj 1, objavio da su, “predvođeni predsjednikom Zoranom Popovićem, čelnici crno-belih maltene najureni iz kluba, nepuna dva sata po zavšetku meča sa Njemcima”.

-Vrhuška je pod pritiskom navijača, koji su sa tribina nekoliko puta pevali ”uprava, napolje”, rešila da se povuče sa svojih pozicija na koje je došla pre bezmalo godinu dana- navodi taj portal.

Taj portal dodaje i da je do direktnog razgovora između navijača i čelnika došlo i u kancelarijama stadiona u Humskoj 1, poslije čega su članovi Uprave odstupili sa funkcija.

Trener fudbalera Partizana Ljubinko Drulović nije se prethodno pojavio na konferenciji za novinare poslije poraza od Augzburga (3:1) i eliminacije iz Lige Evrope, a medijima se umjesto trenera crno-belih obratio njegov pomoćnik Luiš Diogo Kampuš.

Kako je objasnila porparol crno-belih Biljana Obradović, Drulović se nije pojavio jer je bio na sastanku.

Portugalac se u ime cijelog tima izvinio navijačima za neočekivanu eliminaciju iz Evrope.

(B92)