Vijesti 17.03.2017.

Oštećen ležeći policajac u naselju Lazarevo, vlasti tvrde da je saniran

ČITANJE: 1 minuta

U banjalučkom naselju Lazarevo kod osnovne škole Borislav Stanković vidljiva su oštećenja na ležećem policajcu. Iako je prije 10 dana zvanično zavšena popravka saobraćajne signalizacije na lokacijama za koje je zadužen grad Banjaluka, mještani Lazareva kažu da nikakve popravke nije ni bilo još od zimus kada je grtalica otkinula dio ležećeg policajca.

Iz Odsjeka za saobraćaj grada Banjaluka tvrde drugačije. Kažu da su baš kod škole Borislav Stanković popravili ležećeg policajca koji je nastradao usljed rada zimskih službi.

“Imali smo nekoliko lokacija na terenu gdje su uništeni tzv. ‘ležeći policajci’. To su lokacije u Novoj Varoši u ulici Dragiše Vasića, to je lokacija u Lazarevu kod OŠ Branislav Stanković, lokacija u Desnoj Novoseliji kod OŠ kao i u Bočcu. Ležeći policajci odnosno segmenti, dijelovi ležećih policajaca su zamijenjeni na tim lokacijama”, izjavio je Slavko Davidović, šef Odsjeka za saobraćaj u upravi grada Banjaluka.

Ako je za utjehu mještanima Lazareva, iz saobraćajnog odsjeka poručili su da ukoliko bude bilo potrebno vršiće i dodatne sanacije saobraćajne signalizacije. Za popravku saobraćajnih znakova i ležećih policajaca gradska uprava izdvojila je oko 2.000 maraka. Izvođač radova bilo je preduzeće Euro znak d.o.o. iz Banjaluke sa kojim grad ima potpisan ugovor.

(atv)