Vijesti 29.03.2021.

Osvanula tabla sa fotografijama odbornika na Trgu Krajine

ČITANJE: 1 minuta

Oglasna tabla na kojoj su fotografije odbornika skupštinske većine u Banjaluci osvanula je danas na Trgu Krajine.

Odbornici su, uz slogan “Banjaluka se gasi”, označeni kao krivci za mnoge stvari u gradu ukoliko glasaju za promjene koje traže u prijedlogu budžeta koji je podnio gradonačelnik.

Tabla je ubrzo uklonjena.

Tablu na Trgu Krajine u Banjaluci sa fotografijama odbornika skupštinske većine u Banjaluci postavili su odbornici PDP-a, a zatim održali i pres konferenciju.

Podsjećamo, nakon amandmana na prijedlog budžeta grada, koje je uputila većina u Skupštini grada, Draško Stanivuković poručio je da nema opcije da sjedne sa njima i porazgovara.

– Upozorili smo šta znači za Banjaluku, ako se ne usvoji budžet a šta znači, ako se usvoji budžet sa ovakvim amandmanima. Neka oni objasne svojoj djeci zašto se u parkovima više neće moći igrati. Naša dužnost će biti, ako se usvoji budžet sa ovakvima amandmanima da u svaki park gdje nije pokošena trava, na svaku saobraćajnicu koja nije asfaltirana ili gdje nisu okrpane rupe, stavim fotografije odbornika koji stoje iza ovoga. Mi ih upozoravamo da ovo ne čine jer će biti odbornici koji su učinili najviše štete Banjaluci. Ja ne garantujem da građani ovim odbornicima neće otići na vrata da ih pitaju šta rade – naveo je on komentarišući dostavljene amandmane većine u Skupštini grada.

(E.M)