Magazin 14.09.2021.

Osvanule fotografije Milene Radulović na Mikinom bazenu

ČITANJE: 1 minuta

Režiser Miroslav Mika Aleksić ima dokaze koji dovode u pitanje temelje optužnice. Ovo tvrdi Zoran Jakovljević, Aleksićev branilac. On objašnjava da su fotografije iz Aleksićeve vikendice sa bazenom na Kosmaju, a na kojima je nasmejana glumica Milena Radulović, samo deo bogatog dokaznog materijala kojim se opovrgavaju njeni navodi i navodi drugih devojaka.

Podsetimo, sve je i krenulo nakon Mileninih optužbi, kojima su se kasnije priključile druge devojke.

„U pitanju su fotografije nastale posle 2015, dve godine nakon perioda koji je Radulovićeva opredelila kao vreme kada ju je Aleksić uznemiravao. Na njima je ona nasmejana, kao i njena koleginica Iva Ilinčić, koja je takođe Miku optužila za isti čin, pa se postavlja pitanje da li devojke idu kod takvog čoveka i njegove žene na gozbu i kupanje na bazenu i smeju se od srca, kao što to one rade“, ističe Mikin branilac advokat Jakovljević.

 

 

Advokat Jakovljević kaže da je u pitanju montirani proces protiv Mike, ali da je Apelacioni sud dokazao da u njemu rade savesne sudije, koje poštuju Ustav i zakon i imaju znanje i sposobnost da se suprotstave medijskom linču i progonu, prenosi Republika.

„Oduševljen sam što je Mika posle svega mentalno prilično jak iako je fiziči izmoren i mršav zbog dijabetesa“, izjavio je Jakovljević.

(B.M)