Region 17.06.2024.

Otac je dovezao traktorom na maturu: Nema čega da me bude sramota VIDEO

ČITANJE: 1 minuta

Na Trgu partizana u Užicu juče niko nije ostao ravnodušan jer je svim prisutnima jedna djevojka izazvala različite reakcije – na svoju malu maturu došla je Tijana Marković, ali to ne bi bilo ništa neobično da nije iskočila iz traktora.

Danas su centrom Užica prodefilovali mali maturanti iz OŠ “Miodrag Milovanović Lune” koju pohađaju djeca iz sela Karan, Ribaševina i Lunovo Selo. Međutim, šou je ukrala malena Tijana Marković koju je tata dovezovao tarktorom što je izazvalo iznenađenje, kako prolaznika, tako i školskih drugara.

Traktor se zaustavlja, vrata joj otvara tata, a iz njega iskače prelijepa Tijana u zelenoj haljini i sa širokim osmijehom na licu. Tata je prati u stopu i ne skriva sreću i ponos zbog svoje mjezimice, što se vidi na njegovom licu.

“Ne znam kako je tati pala ova ideja na pamet, ali sam se složila. Planiram da upišem tehničko i grafičko crtanje. Drugari su se smijali, ali mene nije bilo sramota, nema čega da me bude sramota, ja sam sa sela”, poručuje Tijana kroz osmijeh za portal “Užice oglasna tabla”.

Ispod videa samo su se nizali komentari pohvale za ovu maturantkinju, ali i njenog tatu.

“Veliko bravo za Tijanu i za tatu. Originalna ideja divnih ljudi koji ponosno reprezentuju ono čime se bave”.

“Taj traktor je othranio i vrijedi više od mnogih automobila, a vjerujem da imaju i auto i kuću i imanje, na kojem svi vrijedno rade i žive zdravim životom i tako i vaspitavaju svoju djecu. Da nam je više takvih porodica svi bi cvjetali. Ovo je za ponos, a za sramotu su oni koji se stide roditelja i hljeba kojim su othranjeni”.

Oznake: matura, traktor