Vijesti 04.12.2020.

Otkriveno ilegalno priređivanje igara na sreću u Banjaluci, Milićima i Laktašima

ČITANJE: 1 minuta

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su ilegalno priređivanje igara na sreću na području Banjaluke, Milića i Laktaša.

Neovlašteno priređivanje elektronskih igara na sreću utvrđeno je u ugostiteljskom objektu “Amadeus-fortuna” u Banjaluci od fizičkog lica čiji su inicijali A.V.V. protiv kojeg su preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću, a oprema je privremeno oduzeta.

Inspektori su utvrdili neovlašteno priređivanje kladioničkih igara na sreću u objektu “Balkan bet sport” u Milićima od priređivača bijeljinskog preduzeća “Dragičević kompani”, saopšteno je iz Republičke uprave za igre na sreću.

Oprema koja je služila za priređivanje igara na sreću bez odobrenja Republičke uprave je privremeno oduzeta, a protiv pravnog lica i odgovornog lica u pravnom licu su preduzete mjere i radnje propisane zakonom.

U objektu “Kralj” u Aleksandrovcu, opština Laktaši, inspektori su utvrdili neovlašteno priređivanje igara na sreću na terminalu za elektronske igre.

Oprema je privremeno oduzeta, a protiv odgovornog fizičkog lica čiji su inicijali G.K. preduzete su mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću će i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora s ciljem otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.

(Srna)

Oznake: igre na sreću