OTVOREN PRVI M:TEL BIZNIS CENTAR: Novi koncept pružanja usluga za mala i srednja preduzeća

Prvi Biznis centar kompanije m:tel svečano je danas otvoren u Banjaluci. Poslovnica koja se nalazi u prizemlju zgrade kompanije m:tel, na adresi Vuka Karadžića br. 2, predstavlja novi koncept pružanja usluga prilagođenih potrebama malih i srednjih preduzeća, s ciljem da dodatno unaprijede svoje poslovanje.

„Kompanija m:tel posvećena je strateški razvoju preduzetništva u Republici Srpskoj i BiH, pre svega pružanjem servisa kreiranih da zadovolje specifične potrebe malih preduzeća, razvojem telekomunikacione strukture, kao i saradnjom sa startap zajednicom. Otvaranjem ovog Biznis centra, kompanija m:tel je svojim poslovnim korisnicima obezbedila najbolja rešenja koja će im omogućiti da na efikasniji način upravljaju svojim poslovanjem“, rekao je Marko Lopičić, generalni direktor kompanije m:tel.

Cilj ovog koncepta je da m:tel organizuje adekvatan prostor sa svim informacijama i telekomunikacionim uslugama na jednom mjestu za sva mala i srednja preduzeća.

U ovaj projekat krenulo se iz Banjaluke, a tržište i potrebe korisnika diktiraće i planove za otvaranje ovakvog centra i u drugim gradovima u Republici Srpskoj i BiH.

„Privredna zajednica maksimalno podržava razvoj i unapređenje preduzetništva i pohvaljuje nastavak angažmana kompanije m:tel u tom pravcu“, naglasila je Dragica Ristić, direktor Privredne komore Republike Srpske, prilikom svečanog otvaranja prvog m:tel Biznis centra u Banjaluci.

Kroz unaprijeđeno korisničko iskustvo, m:tel Biznis centar postavlja nove standarde na našem tržištu, pružajući specijalizovane usluge i prodajne kanale u potpunosti prilagođene poslovnim korisnicima.

„Poslovna zajednica želi jednostavnu komunikaciju sa parterima, sve usluge i rješenja na jednom mjestu, jer to štedi njihovo vrijeme, resurse i novac. Takva saradnja neminovno rezultira boljim poslovnim rezultatima, na obostrano zadovoljstvo“, istakao je na svečanom otvaranju,

Saša Aćić, direktor Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske.
Koncept prvog Biznis centra razvijen je u skladu sa najsavremenijim standardima za opremanje prodajnih centara i podijeljen je u nekoliko zona.

Pored savjetnika za mala preduzeća, u dijelu za sastanke i zone sa najnovijim modelima uređaja neophodnih za savremeno poslovanje, u zoni za prezentacije se korisnicima na interaktivan način, preko digitalnih ekrana, predstavljaju poslovna rješenja.

Druga zona ovog centra nudi mogućnost upoznavanja sa uslugama pomoću posebno razvijenih animacija. Kako je malim preduzećima vrijeme veoma dragocjeno, u ovom jedinstvenom multimedijalnom prostoru, korisnici mogu sve svoje obaveze da završe na jednom mjestu, bez čekanja, a obezbijeđena je i mogućnost zakazivanja sastanka putem m:tel aplikacije, na stranici www.mtel.ba/poslovni.

Radojičić sa ruskim ambasadorom

Ambasador Ruske Federacije u BiH Petar Ivancov, čestitao je danas 22. april, Dana grada Banje Luke, uz želju da naš grad dodatno proširi saradnju sa lokalnim zajednicama u Rusiji.

PODJELA POZICIJA U RS: DEMOS najbolje prošao

Prema predloženom Sporazumu o zajedničkom djelovanju stranaka vladajuće koalicije u RS do 2022. godine, SNSD bi trebalo da ima 47 rukovodećih pozicija u javnim preduzećima, ustanovama i institucijama, DNS i Socijalistička partija po devet, DEMOS sedam, Ujedinjena Srpska četiri, a NDP tri direktorske funkcije Lider SNSD-a Milorad Dodik rekao je da su na sastanku na

POVODOM DANA GRADA Položeni vijenci na Trgu palih boraca

Povodom 22. aprila – Dana grada i dana oslobođenja Banje Luke od fašizma u Drugom svjetskom ratu, danas su položeni vijenci na spomenik palim borcima u centru grada.  U ime Grada Banje Luke, vijenac su položili gradonačelnik Igor Radojičić, predsjednik Skupštine grada Zoran Talić i zamjenik gradonačelnika Srđan Amidžić. – Banja Luka sa ponosom obilježava

ČUBRILOVIĆ: Banjaluka prepoznatljiva evropska destinacija

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je danas gradonačelniku Banjaluke Igoru Radojičiću i predsjedniku Skupštine grada Zoranu Taliću 22. april – Dan grada sa željom da nastave intenzivan razvoj grada koji je postao prepoznatljiva evropska destinacija.

Promocija knjige Vukana Dubočanina na Pravnom fakultetu u Banjaluci

Pravni fakultet Univerziteta u Banjaluci i “Zadužbina Petar Kočić” Banjaluka – Beograd organizuju promociju knjige Vukana Dubočanina, “Otrugnuto od zaborava – Priče iz novinarske beležnice”. Promocija će se održati sutra u 18 časova u sali 48/I na Pravnom fakultetu Univerziteta u Banjaluci. O knjizi će govoriti, profesor dr Nikola Mojović, redovni profesor Pravnog fakulteta i

U Srpskoj najplaćeniji bankari, najmanje zarađuju građevinci

Najviša prosječna neto plata u martu isplaćena je u finansijskoj djelatnosti i djelatnosti osiguranja – 1.445 KM, a najniža u građevinarstvu – 617 KM. Prosječna martovska plata u Srpskoj iznosila je 886 KM, a prosječna bruto plata 1.373 KM, saopštili su iz Saveza sindikata RS. Prosječna neto plata nakon u martu 2019. u odnosu na