Vijesti 26.05.2024.

Otvorena 17. po redu manifestacija “Kočićevim stazama”

ČITANJE: 1 minuta

Planinarsko društvo „Manjača“ organizovalo je sedamnaestu po redu akciju „Kočićevim stazama po Manjači“, a manifestaciju je danas otvorio gradonačelnik Draško Stanivuković.

Poručio je i to kako Grad, već tradicionalno, podržava ovu prepoznatljivu manifestaciju koja je od značaja za cijelu Banju Luku.

-Čast mi je bila otvoriti 17. po redu akciju „Kočićevim stazama po Manjači“ koju organizije Planinarsko društvo „Manjača“.
Grad Banja Luka, već tradicionalno, podržava ovu manifestaciju kao i rad Planinarskog saveza Republike Srpske na čelu sa dr Nenom Dobrijevićemem – kazao je gradonačelnik.

Iskoristio je priliku i da čestita predsjedniku udruženja Zlatku Sladojeviću i svim članovima , na trudu i istrajnosti i ako Bog da da i jubilarnu 20. akciju dočekaju svizajedno.

-Svim planinarima želim uspješan pohod na vrhove naše prelijepe Manjače i da ih vrijeme posluži – naglasio je gradonačelnik Stanivuković.

Podsjećamo, organizatori su ranije poručili kako je riječ o kružnoij stazi, dužine oko 13 kilometara, te je kao takva lagana i pogodna za sve starosne grupe planinara i ljubitelja prirode.