Magazin 14.12.2018.

ZIMSKI ČAROBNI GRAD Otvoreno šesto izdanje Zimzograda

ČITANJE: 1 minuta

Tradicionalim ulaskom Djeda Mraza večeras je Parku Mladen Stojanović otvoreno šesto izdanje Zimzograda. I pored hladnog vremena otvaranje je došao da podrži veliki broj posjetilaca.

Ovaj zimski čarobni grad tokom trajanja do 31. januara ponudiće brojne događaje za djecu i roditelje među iojima se izdvajaju Fun Park, dječije igralište, praška bajka u koju će biti smještena ugostiteljska zona te veliko klizalište Ice Park.

Marko Šiniković, portaparol Zimzograda, kazao je da je isti park trebao da počne sa radom kad i Zimzograd ali je odgođen zbog vremenskih uslova i da će termin njegovog otvaranja biti naknadno saopšteno i dodao da je radno vrijeme Zimzograda od 10-22 časa svaki dan.

Ovu zimsku manifestaciju organizuju već šest godina agencija “Mint” i Turistička organizacija grada Banjaluka.

Večerašnjim otvaranjem Zimzograda počela je nova manifestacija “Banjalučka zima” koja će punih 45 dana ponuditi brojne događaje za goste i brojne turiste koji su najavljeni da će doći.

Iz Turističke organizacije grada Banjaluka potvrdili su da su svi smještajni kapaciteti bukirani zahvaljajući Banjalučkoj pivnici.

Srđan Amidžić, zamjenik gradonačelnika Banjaluke, kazao je da će grad nastaviti da podržava projekte kao što su Zimzograd.

Proteklih pet godina Zimzograd je bio održavan na lokacijama u parku “Petar Kočić” i na Trgu Krajine.

(Nezavisne/Foto: Zimzograd)