Biznis 14.01.2016.

Ove djevojke obavezno treba izbjegavati na Fejsbuku

ČITANJE: 2 minute
fejs
Dobro obrati pažnju na njene statuse jer će ti oni jasno staviti do znanja da li je ona za zaobilaženje ili vezu.

Progoniteljka bivših: Svako spominjanje bivših tipova jasan je znak da bi trebalo da je zaobiđeš. Ako po cijelom profilu napada bivšeg, nije ga preboljela. Nastavi da tražiš i dobro nauči razliku između toksične i zdrave veze.

Djevojka koja se stalno žali: Ako se udvaraš djevojci koju je toliko iznervirala gužva u saobraćaju ili činjenica da nije dobila čašu vode uz svoju kafu da svoj bijes mora da iskaže na Facebooku, postoji velika šansa da se i u realnom životu stalno žali na nešto i uživa da bude nesretna.

Djevojka koja stalno postavlja ultimatume: Nekim ljudima nije dovoljno da samo ponude svoje mišljenje nego moraju da ga isprate i ultimatumom, tipa, ako se ne slažete sa istopolnim brakovima, obrišite me iz svojih prijatelja istog trenutka! Učini sebi uslugu i zagrizi mamac, obriši je iz svojih prijatelja.

Djevojka koja obožava konflikte: Ona je slična djevojci koja ne može bez ultimatuma, samo ne može da funkcioniše bez konflikta. Svaka svađa sa njom svešće se na to ko može da se dere glasnije, i duže. Upozoren si.

Djevojka koja ne može da kontroliše uzbuđenje: Da, slatka je i iskrena, ali, koliko će vremena morati da prođe prije nego što njeno nekontrolisano uzbuđenje u vezi sa svakom sitnicom počne da te nervira?

Dramatična djevojka: Mistične, zagonetne poruke kojima privlači pažnju drugih jasan su signal da je djevojka koja ti se sviđa vrlo vjerovatno pasivno-agresivna i zahtjeva previše pažnje.

Nesigurna djevojka: Djevojka koja redovno objavljuje postove o tome kako se osjeća ružnom ima ozbiljnih problema sa samopouzdanjem ili očajnički traži komplimente od drugih na Fejsu.

Alkoholičarka: Na prvi pogled učiniće ti se kao idealna djevojka za dobar provod, ali neće ti biti ni upola slatka kada budeš morao da joj držiš glavu dok povraća ili vodiš razgovor sa njom dok u sebi ima više alkohola nego krvi.

(24sata.rs)