Ove djevojke obavezno treba izbjegavati na Fejsbuku

fejs

Dobro obrati pažnju na njene statuse jer će ti oni jasno staviti do znanja da li je ona za zaobilaženje ili vezu.

Progoniteljka bivših: Svako spominjanje bivših tipova jasan je znak da bi trebalo da je zaobiđeš. Ako po cijelom profilu napada bivšeg, nije ga preboljela. Nastavi da tražiš i dobro nauči razliku između toksične i zdrave veze.

Djevojka koja se stalno žali: Ako se udvaraš djevojci koju je toliko iznervirala gužva u saobraćaju ili činjenica da nije dobila čašu vode uz svoju kafu da svoj bijes mora da iskaže na Facebooku, postoji velika šansa da se i u realnom životu stalno žali na nešto i uživa da bude nesretna.

Djevojka koja stalno postavlja ultimatume: Nekim ljudima nije dovoljno da samo ponude svoje mišljenje nego moraju da ga isprate i ultimatumom, tipa, ako se ne slažete sa istopolnim brakovima, obrišite me iz svojih prijatelja istog trenutka! Učini sebi uslugu i zagrizi mamac, obriši je iz svojih prijatelja.

Djevojka koja obožava konflikte: Ona je slična djevojci koja ne može bez ultimatuma, samo ne može da funkcioniše bez konflikta. Svaka svađa sa njom svešće se na to ko može da se dere glasnije, i duže. Upozoren si.

Djevojka koja ne može da kontroliše uzbuđenje: Da, slatka je i iskrena, ali, koliko će vremena morati da prođe prije nego što njeno nekontrolisano uzbuđenje u vezi sa svakom sitnicom počne da te nervira?

Dramatična djevojka: Mistične, zagonetne poruke kojima privlači pažnju drugih jasan su signal da je djevojka koja ti se sviđa vrlo vjerovatno pasivno-agresivna i zahtjeva previše pažnje.

Nesigurna djevojka: Djevojka koja redovno objavljuje postove o tome kako se osjeća ružnom ima ozbiljnih problema sa samopouzdanjem ili očajnički traži komplimente od drugih na Fejsu.

Alkoholičarka: Na prvi pogled učiniće ti se kao idealna djevojka za dobar provod, ali neće ti biti ni upola slatka kada budeš morao da joj držiš glavu dok povraća ili vodiš razgovor sa njom dok u sebi ima više alkohola nego krvi.

(24sata.rs)

U opštinu Teslić Vlada uložila više od 50 miliona KM

Vlada Republike Srpske je od 2006. godine u opštinu Teslić uložila više od 50 miliona KM, po različitim osnovama iz Razvojnog programa i Budžeta Republike, a posredstvom kreditnih linija Investiciono-razvojne banke u ovu opštinu je plasirano još oko 40 miliona KM.

Skuplji radovi podigli cijene stanova u Srpskoj

Cijene svih građevinskih radova u stanogradnji u Republici Srpskoj skočile su u trećem kvartalu ove godine za 0,1 odsto, što je automatski dovelo i do poskupljenja nekretnina na domaćem tržištu.

Stefan Sejmanović sproveden u Okružno javno tužilaštvo

Policijski službenik Policijske uprave Banjaluka Stefan Sejmanović, koji se sumnjiči za zloupotrebu službenog položaja i nedozvoljenu proizvodnju i trgovinu narkoticima, sproveden je danas u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu.

RADMANOVIĆ: Prijedlog SDS-a i PDP-a ide na štetu Republike Srpske

Potpredsjendik SNSD-a i član Kolegijuma Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Nebojša Radmanović izjavio je da je potez SNSD-a o imenovanju članova komisija u ovom Parlementu uslijedio kao reakcija na prijedlog poslanika iz PDP-a i SDS-a za izmjenu poslovnika o radu Parlamentarne skupštine BiH. Radmanović je rekao da prijedlog SDS-a i PDP-a ide na štetu Republike

Izvještaj protiv osumnjičenih za proizvodnju i promet droge

Gradiška Policijska uprava dostavila je Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka izvještaj protiv Miladina Vidačkovića /45/, Slađane Vidačković /45/, Rasima Hajdera /21/ i Pamele Dukić /20/, svi iz Gradiške, zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet droge, rečeno je Srni u ovom tužilaštvu. Iz tužilaštva navode da se Miladin Vidačković sumnjiči i za