Magazin 08.04.2016.

Ove slavne ličnosti još uvijek žive sa roditeljima

ČITANJE: 1 minuta
demi
Vjerovatno će vas pomalo iznenaditi činjenica da su se neke od ovih poznatih ličnosti odlučile za srećan život sa svojim roditeljima.

Bilo kako bilo, ne možemo im zamjeriti, jer kao što i svi znamo, porodica je nešto najvrednije što imamo u životu.

Rafael Nadal: Najpoznatiji španski teniser Rafael Nadal, živi sa svojim roditeljima na ostrvu Majorka u Španiji. Sa milionima koje Rafa zarađuje svojim mečevima, zaista ne shvatamo kako se već nije osamostalio.

Dženifer Lorens: Poznata glumica izjavila je da i dalje živi u stanu sa svojim roditeljima i da uopšte ne osjeća potrebu da se osamostali. Čak je nekoliko puta istakla, kako voli da radi kuće poslove ali prosto prodična atmosfera je za nju nešto najdragocjenije – do te mjere, da bi čak i supruga jednog dana dovela kući…

Bredli Kuper: Holivuski zavodnik i miljenik svih žena, i dalje živi sa mamom.

Kristen Stjuart: Kako je izjavila, niko drugi ne može da zaliječi ljubavne rane kao što to umije majka. I prije Roberta je živjela sa majkom tako da je sada samo nastavila uobičajenim načinom života.

Demi Lovato: Poznatoj i talentovanoj glumici Demi Lovato dijagnostikovan je bipolarni poremećaj te se zbog toga odlučila da živi sa njima, ali i kako kaže oni su joj od velike pomoći.

(Agencije)