Magazin 29.12.2015.

Ovi znakovi otkrivaju da ste u zdravoj vezi

ČITANJE: 1 minuta
ljubav
U što se više toga prepoznate, to je vaša veza zdravija i sretnija…

1. Najbolje se osjećate u njegovoj blizini i kada ste uz njega, ništa vam nije neugodno. U njegovoj ste blizini potpuno opušteni i prirodni!

2. Fizički privlačite jedno drugo. Niko ne kaže da se trebate seksati svakog dana, no postojanje kemije i aktivnog seksualnog života je izuzetno bitno jer vas samo dodatno povezuje. Zahvaljujući seksu, oslobađa se oksitoci zbog kojeg osjećate zadovoljstvo i sigurnost koju vam veza pruža.

3. Super se slažete s prijateljima svog partnera. I on se super slaže s vašima. Možda niste najbolji prijatelji na svijetu, ali ste više nego u korektnim odnosima i on vas cijeni zbog toga, baš kao i vi njega.

4. Nikada ne igrate emocionalne igrice. Ne manipulirate osjećajem grižnje savjesti i krivnje. Ako postoji problem, otvoreno i iskreno o njemu razgovarate.

5. Dajete jedno drugom osobni prostor. Nemate potrebu baš svaku slobodnu minutu provoditi zajedno, već shvaćate kako je potpuno normalno i poežljeno da svatko od vas ima svoje slobodno vrijeme koje može provesti s prijateljima ili baveći se nekim hobijem.

6. Povremeno se svađate. Povremene svađe su dobra stvar jer pokazuju da se ne bojite stati iza svog mišljenja i biti iskreni jedno prema drugome. Problemi nastaju kada su svađe toliko učestale da gotovo ne možete zamisliti dan bez neke ozbiljn(ij)e razmirice. U tom biste slučaju trebali detaljno preispitati svoju vezu.

7. Imate povjerenja jedno u drugoga. I to ne samo po pitanju vjernosti. Uzdate se u njegovo mišljenje i savjete i rado ga upoznajete sa svojim problemima bez straha da ćete naići na nerazumijevanje.

(Fokus)