Magazin 25.11.2015.

Ovo je vaš saveznik na zabavnom putu do ženskog srca

ČITANJE: 1 minuta
momak-i-pas
Muškarci koji imaju psa imaju daleko više uspjeha s djevojakama, pokazalo je nedavno sprovedeno istraživanje.

Nedavna istraživanja pokazuju da su muškarci koji imaju psa daleko atraktivniji od muškaraca koji nemaju kućnog ljubimca, a mnogi priznaju da često koriste svoje pse kako bi se približili ljepšem polu.

Univerzitet u Nevadi sproveo je istraživanje na 1.210 singl muškaraca, koji posjeduju psa, otkrivši da svaka treća žena otvoreno priznaje da je više privlače muškarci sa psima, dok to tvrdi svaki četvrti vlasnik pasa.

Razlog ovakvih rezultata bi mogao da leži u činjenici da posjedovanje ljubimca iziskuje odgovornost i brigu o njemu, što podrazumijeva česte šetnje, učenje samodisciplini i ishranu pasa, što samim tim pokazuje da je muškarac koji ima psa odgovoran i brižan signalizujući ženama da će ovakav muškarac vjerovatno u budućnosti biti dobar muž i otac.

Istraživanja su pokazala da žene daleko lakše i pozitivnije odgovaraju na flertovanje muškaraca sa kućnim ljubimcem, a koliko su atraktivni i privlačni muškarci koji imaju pse govori i činjenica da su mnogi popularni Instagram profili muškaraca preplavljeni fotografijama njihovih ljubimaca i da se takvi snimci bolje kotiraju od ostalih.

(Menshealth.rs)