Biznis 01.04.2016.

Ovo su najskuplji zvučnici na svijetu

ČITANJE: 1 minuta
kharma zvucnici
U svijetu postoji dosta nevjerovatnih zvučnika, sa prilično visokim cijenama. Ipak, Kharma Enigma Veyron sistem zvučnika ušao je u borbu, sa pohvalnim karakteristikama,to je najnapredniji audio sistem u svijetu.

Poznati su kao sveti gral ljubitelja vrhunskog audio iskustva, nudeći kvalitet zvuka koji se ne može porediti sa bilo kojim drugim. Zahvaljujući superiornoj tehnologiji koju koriste, ovi dinamični zvučnici postali su kategorija sami za sebe u polju audio opreme.

Kharma zvučnici su u potpunosti novi i ključni faktor koji stoji iza kvaliteta njihovog sistema je efikasnost. Ekskluzivni Kharma Omega F drajveri su razlog zbog kog oni emituju zvuk visokog kvaliteta. Oni imaju najveću dijamantsku površinu u istoriji zvučnika.

Njihov dizajn u potpunosti odgovara pompeznosti koja prati njihov kvalitet i cijenu. Petougaoni CNC konstruisani Bulletwood dijelovi su ručno pravljeni, sa finesama i stilom na umu.

Subwoofer, tweeteri i pojačalo predstavljeni su u prilično komplikovanom, ali elegantnom izdanju, pa savršeno prate enterijer svakog modernog doma. Po cijeni od 1.5 miliona dolara.

(NN)