Biznis 06.04.2016.

Ovog proljeća uživaj u Frendovskim ponudama

ČITANJE: 2 minute
FREND PONUDA
Ukoliko često komuniciraš sa prijateljima i familijom u Srbiji, za tebe imamo dobre vijesti. Kao Frend (prepaid) korisnik možeš i dalje da pričaš sa korisnicima mts mobilne mreže u Srbiji po istoj cijeni kao što pričaš sa korisnicima m:tel mreže u BiH.

Svi tvoji razgovori sa prijateljima u Srbiji koji koriste mts mobilnu mrežu i imaju broj sa prefiksom 064, 065 i 066 iznosiće i dalje 0,17 KM/min (bez PDV-a).

Za bezbrižno surfovanje, šerovanje, postovanje i lajkovanje, tu su i nove tarifne opcije za mobilni internet. Ukoliko si FREND ili korisnik tarife Moji najbliži ili jedne od Kombinuj tarifa, pozovi servis Moj meni (*100#) i odaberi jednu od NET tarifnih opcija za brz i pouzdan mobilni internet. Za uživanje u mobilnom internetu 24 sata odaberi NET 100 MB po cijeni od 1 KM, a ukoliko želiš biti online cijeli mjesec, tu je opcija NET 1 GB po cijeni od 10 KM (u cijene nije uračunat PDV).

A za tebe koji ne možeš da zamisliš niti jedan dan bez svoje omiljene društvene mreže, tu je i dalje “Facebook 30 dana” opcija. Ova opcija dostupna je svima koji kupe startni paket, po cijeni od 4 KM (sa PDV-om), do 1. maja 2016. godine, te aktiviraju ovu opciju putem koda *141#. Opcija je dostupna i svima koji su već dio FREND porodice za samo 3 KM (sa PDV-om) i to putem servisa Moj meni, aplikacije m:go ili slanjem porukice sa riječi FACEON na broj 065 1199. Ono što dobijaš putem ove FREND Facebook ponude je pristup Facebook stranicama i Messenger-u. Možeš da postuješ, lajkuješ, komentarišeš, da se dopisuješ i pratiš sva Facebook  dešavanja. Međutim, ukoliko želiš da pristupiš linkovima koji će te odvesti izvan Facebook-a, biće ti potrebna kupovina NET tarifnih opcija.

Budi dio FREND porodice i uživaj u proljeću!

Za više informacija o aktuelnim FREND ponudama posjeti stranicu frend.mtel.ba ili pozovi korisnički servis 066 10 10 10.

(PR)