Biznis 16.10.2015.

Pa ne popij “Nektar”: 3.000 KM za najboljeg pivopiju

ČITANJE: 1 minuta
nektar-pivo
Tradicionalno takmičenje u brzom ispijanju piva „Nektar šampion“ počelo je u četvrtak, 15. oktobra i trajaće sve do 10. decembra. Kako je saopšteno iz Banjalučke pivare, očekuje se da će broj zainteresovanih za učešće premašiti sve dosadašnje rekorde.

– Ovogodišnje rekordno interesovanje za izbor najboljeg pivopije, veliki je izazov za nas na koji ćemo odgovoriti još boljim zabavama u sljedeća dva mjeseca. To je ono što ‘Nektar šampion’ čini pravom šampionskom tradicijomjer nas sve motiviše da, uz najbolju zabavu, budemo još bolji. Novina koju smo uveli ove godine jeste da takmičenje nije ekipno, već je učesnik samo jedan i samo jedan može biti pravi “Nektar šampion” – izjavila je Milka Stanivuković, PR menadžer Banjalučke pivare.

Prva nagrada za najboljeg pivopiju je 3.000 KM, druga 2.000 KM, a trećeplasirani dobiće 1.000 KM.

Takmičenje „Nektar šampion“ je podjeljeno u četiri regije u više od 30 gradova širom BIH. U brzom ispjanju piva iz boca od 0,33l oprobaće se oko 3000 učesnika u više od 100 lokala. Takmičenje će se odvijati u dva nivoa.

Prvi nivo su kvalifikacije u kojima će se takmičari takmičiti za najbržeg “Nektar šampiona” u regiji. Iz svake regije sedam takmičara sa najboljim vremenom kvalifikuje se za posljednji nivo takmičenja. Pored ovih 28 takmičara, u posljednji nivo takmičenja kvalifikuju se još 4 takmičara sa najboljim ostvarenim vremenom, među svim ostalim takmičarima Nektar šampionata. Drugi nivo takmičenja je veliko finale koje će biti održano sredinom decembra i na kojem će se izabrati “Nektar šampion”.

(Banjaluka.net)