Vijesti 07.02.2016.

Palicom tukao radnicu u prodavnici pogrebne opreme

ČITANJE: 1 minuta
policija
U prodavnici pogrebne opreme “Pero Marić” u Gornjem Milanovcu maskirani muškarac pretukao je radnicu Nadu Marić (59) nanjevši joj teške povrede.

Sve se dogodilo sinoć oko 20 h kada je radnica na kraju radnog vremena bila sama, a na vratima su se pojavila dvojica muškaraca, jedan je ostao ispred, a drugi je ušao i počeo da je tuče, saopštila je policija.

Kako je novinarima ispričao njen sin Dejan, napadač nije ništa govorio, već je udarao bezbol palicom i nogama, gde je stizao, a ona je otvorila fijoku gdje se nalazilo 20.000 dinara i molila ga da je ne tuče, a novac neka nosi.

Napadača nisu zanimale pare i poslije nekoliko trenutaka izletio je iz prodavnice, a Nada Marić je ostala isprebijana i u krvi, ali je uspjela da uzme telefon i pozove koleginicu Snežanu Marković.

Ona je izjavila da je zatekla stravičan prizor, isprebijanu koleginicu s polomljenom nogom, a napadač je morao da prođe pored brojnih kovčega da bi došao do tezgi gdje se nalazila.

Nadu Marić su na noslima izneli iz prodavnice i prevezli u bolnicu u Čačak, gde je zadržana na lečenju.

Kako je za agenciju Beta izjavila portparolka bolnice Biljana Kočović, ona je zadobila teške telesne povrede, ima prelom skočnog zgloba i ugnječenja na glavi i trenutno je na hirurškom odeljenju.

(Agencije)