Politika 03.08.2020.

PARTIJA ZA MLADE: SPS podijelila 150 članskih karata

ČITANJE: 1 minuta

Povjereništvo SPS Banjaluka organizovalo je dodjelu članskih kartica i druženje sa članovima, uz poštovanje svih preventivnih mjera i ograničenja propisanih od strane nadležnih organa.

Podijeljeno je prvih 150 članskih kartica, a šef Povjereništva SPS Banjaluka Saša Kondić kaže da je SPS partija koju su izabrali mnogi mladi, dokazani ljudi iz sporta, privrede, kulture, zdravstva i mnogih drugih sfera društva.

– Organizovali smo razgovor i druženje sa članovima, uz poštovanje svih preventivnih mjera i podijelili smo jedan mali dio članskih kartica. SPS je mladost i energija, imamo sjajne ljude i nije nikakvo čudo da bilježimo stalni rast. Posebno me raduje što su naši mladi sugrađani prepoznali našu partiju i naše ideje. Ovo je zaista budućnost Banjaluke – poručio je Saša Kondić.

U SPS Banjaluka kažu da neće organizovati masovne podjele članskih kartica, ali da će nastaviti sa podjelom u manjim grupama. U Banjalučkom SPS takođe ističu da su već sada uvjereni u odlične rezultate na predstojećim izborima, jer imaju snažnu podršku sugrađana.

(SB/banjaluka.net)