Pavić: DNS je pomiritelj između dva srpska bloka

Marko Pavic
Marko Pavic
Demokratski narodni savez se smatra pomiriteljm između dva srpska bloka, rekao je ovo Marko Pavić predsjednik DNS-a na krsnoj slavi Mitrovdan, koja se danas obilježava u Banjaluci.

On je dodao da podržava dogovor srpskih stranaka sa Sinodom.

-Vlast na nivou BiH podržava manji dio građana a na nivou RS većina građana, ali to DNS-u ne smeta da vodi dijalog sa svima u interesu RS- rekao je Pavić.

Proslavi krsne slave Demokratskog narodnog saveza, Mitrovdana, prisustvovala je i predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović.

(Agencije)

PREPRODAVAO DROGU Optuženom ni traga ni glasa

Ognjen Ćutković, koji je bio osuđen na šest i po godina zatvora zbog šverca drogom, već drugi put se nije pojavio na ponovljenom suđenju u Okružnom sudu u Banjaluci. Postoji bojazan da je pobjegao iz BiH, zbog čega bi za njim mogla biti raspisana i potjernica. Sudija Snježana Kudrić istakla je da će Ćutkoviću biti

Servisne informacije za 16. septembar

Servisne informacije za ponedjeljak, 16. septembar 2019. godine: Policijska uprava Prema podacima s kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje na teritoriji grada u protekla 24 sata zabilježeno je šest krivičnih djela. Javni red i mir narušen je četiri puta, dok je prekršaja bilo 16. Desilo se šest saobraćajnih nezgoda u kojima je jedno lice lakše povrijeđeno.

Prevrnuo se automobil u banjalučkom naselju Zalužani

U banjalučkom naselju Zalužani došlo je do saobraćajne nezgode kada se prevrnuo automobil zbog čega je saobraćaj malo usporen na ovom dijelu puta, saznaju “Nezavisne” Kako saznajemo, na sreću, u ovom udesu nema povrijeđenih osoba. U Policijskoj upravi Banjaluka potvrdili su nam da je došlo do nezgode, ali nisu mogli da daju više detalja. “Dobili