Biznis 13.02.2016.

Pavlović banka: Novac naših klijenata je siguran

ČITANJE: 1 minuta
pavlovic banka
Uprava Pavlović banke u Bijeljini poručila je svojim klijentima da budu spokojni jer je banka likvidna i finansijski apsolutno stabilna.

-Trebalo bi da bude jasno svima da jedan kredit o kojem se toliko priča nije, niti može biti upitan i presudan za banku, ali očigledno je da ogroman uticaj i zabludu uzrokuju političke provokacije i pojedini mediji naklonjeni istim- ocjenjuje generalni direktor Pavlović banke Ružica Janković.

Kao primjer za to navodi i informaciju da je većinski vlasnik banke Slobodan Pavlović navodno bio u dvočasovnom bjekstvu i kaže da je to apsolutno netačno.

-Lično sam bila sve vrijeme sa Pavlovićem koji je od jutarnjih časova bio na telefonskoj komunikaciji sa istražnim organima i krenuo svakako u Sarajevo, u prostorije Sipe, po dogovoru- kaže Jankovićeva.

Ona navodi da to mogu potvrditi čelni ljudi Sipe i izražava žaljenje što nisu još juče to učinili jer bi se time smanjio prostor ili izbjegle nepotrebne spekulacije.

-Ovo je treći ili četvrti put za godinu dana kako se naši klijenti dovode u zabludu oko poslovanja banke te vođeni time dolaze ili upućuju se u banku da podižu novac- navodi se u saopštenju Pavlović banke.

Uprava banke ističe da novac njihovih klijenata nije ništa manje siguran nego u drugim bankama koje rade i djeluju na prostoru BiH.

-Pozivam naše cijenjene klijente da ne nasjedaju na netačne i zlonamjerne informacije koje svjesno ili nesvjesno imaju za cilj da destabilizuju Pavlović banku koja je, opet ističem, finansijski stabilna- poručila je direktor Pavlović banke Ružica Janković.

(Agencije)