Politika 05.12.2021.

Pavlović: Demantujem navode o mojoj umiješanosti u nezakonite radnje

ČITANJE: 2 minute

Bivši gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović demantuje sve navode “koji se po raznim medijima povlače juče i danas” i kako kaže tiču se njegove “umiješanosti u bilo kakve radnje koje nisu u skladu sa zakonom”.

Nakon što je žena kojoj je Pavlović slao fotografije Ana Jež gostovala sinoć na “Fejs” televiziji, Pavlović se danas oglasio na svom fejsbuk profilu.

– SvI koji me znaju, znaju da u životu nisam mrava zgazio, a to ću dokazati i dokazujem putem suda, o čemu će javnost biti na vrijeme obavještena – poručio je on.

Dodao je da one koji misle da je bilo šta uradio mimo zakona poziva ovim putem da podnesu krivičnu prijavu protiv njega.

– A ne da me proganjaju i maltretiraju putem medija. Takođe, oštro odbacujem mogućnost da su predsjednik gradskog odbora i bilo ko iz SNSD-a umiješani u moju diskreditaciju i ostavku. Sve su to špekulacije koje su usmjerene u prljavoj kampanji za izbor novog gradonačelnika – poručio je on.

Podsjetio je da je ostavku dao prije dva mjeseca, želeći da na miru ostave njegovu porodicu i njega.

– Teror i proganjanje mene kao čovjeka traje i dalje. Da li je cilj pojedinaca i medija da me psihički unište ne znam, ali ovo postaje neizdrživo. Molim sve pojedince, medije i političke partije da me ostave na miru, jer nisam više gradonačelnik i ne obavljam više tu funkciju. Svoje političke poene i predizborne kampanje vodite svojim političkim programom, a svoje tiraže u novinama i portalima dižite realnim problemima građana – zaključio je on.

Naveo je da su tužbe mnogima zbog proganjanja njega kao čovjeka neminovne.

– Prešli ste sve granice i mjere ljudskosti – istakao je na kraju objave.

(E.M)