Sport 17.07.2020.

PAVLOVIĆ: Nadamo se dobrom rezultatu u idućoj sezoni

ČITANJE: 1 minuta

Veliko pojačanje među stativama za novu sezonu Borac je dobio u Bojanu Pavloviću, kojem će konkurencija biti Mladen Kukrika.

“Borac je jedan od najvećih klubova u BiH, ali i celom regionu, a visoke ambicije koje je postavio u idućoj sezoni, koje su vezane za plasman u vrhu tabele, govore kako treba da se radi. Napravili smo odličnu ekipu, pojačanja su kvalitetna, dosta je momaka od ranije, tako da se možemo nadati dobrom rezultatu” izjavio je Pavlović.

Pavlović vjeruje da saigrači neće imati psihološku barijeru da se pokažu u najboljem svjetlu.

Kako kaže, u svakom klubu postoji pritisak, pa tako i u Borcu, a on raste skladno sa ambicijama.

“Jasno je da će biti pritiska, ali momci imaju iskustva, tako da će se izboriti s tim. Ne volim i ne bi bilo dobro da tim padne u letargiju, jer je to vrlo loš znak. Ipak, ubeđen sam da toga neće biti”, dodao je Pavlović za Glas Srpske.

Trener Vlado Jagodić zadovoljan je prvim dijelom priprema na Zlatiboru, pa ističe da će u narednih sedam dana raditi na eksplozivnosti i postepeno povećavati minutažu igračima.

– Sutra će protiv Javora šansu dobiti jedna grupa koja će odigrati 60-70 minuta, dok će dan kasnije protiv Trepče istu minutažu dobiti druga grupa momaka. U susretu sa Čukaričkim imaću konture tima koji će započeti takmičenje u novoj sezoni Premijer lige BiH – izjavio je Jagodić.

(A.M/banjaluka.net)

Oznake: Borac