Sport 08.05.2020.

PAVLOVIĆ: Volio bih da ostanem u Banjaluci

ČITANJE: 2 minute

Košarkaši Borca izborili su povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine. Jedan od najzaslužnijih za uspjeh bio je svakako iskusni krilni centar Nebojša Pavlović. 

Povratnik u Banjaluku je ove sezone bio najkorisniji igrač ekipe, te najbolji strijelac i skakač. Pavlović priznaje da je imao dodatni motiv.

-Sigurno da mi je ova titula posebno draga iako nažalost nismo prvenstvo završili na parketu. Imali smo samo jedan poraz tako da smatram da je zasluženo i igrali smo veoma dobro. Ova titula mi znači puno jer sam bio kapiten ekipe koja je ispala iz Premijer lige. To mi je jedan od najtužnijih sportskih momenata i baš sam želio da Banjaluka opet ima premijerligaša. To mi je prošle sezone bio dodatni motiv i svakako da sam veoma zadovoljan partijama ekipe a i svojim jer sam u svaki meč ulazio sa istim ciljem da dam maksimum kako bi Borac slavio- istakao je Pavlović.

U Borcu najavljuju da će naredne sezone želeti da budu stabilan premijerligaš, ali da razgovori sa igračima još nisu obavljeni.

-Volio bih da ostanem u Banjaluci. Ovo je moj klub i grad, vratili smo se u Premijer ligu BiH što je bio cilj i siguran sam da imamo šta da pokažemo. Ipak, vidjećemo sve sa upravom. Nismo se čuli već dva mjeseca tako da još ne znam da li važe naši dogovori od ranije. Očekujem svakako da se jave- dodao je Pavlović.

Krilni centar ističe da je ekipa na finalnom turniru Kupa Republike Srpske u Trebinju pokazala da može da se nosi sa najboljima.

-Na finalnom turniru Kupa Srpske smo igrali sa dva premijerligaša i sigurno da su nam ti mečevi pokazali da možemo da igraju sa timovima iz tadašnjeg višeg ranga. Vjerujem da su utakmice pokazale stručnom štabu i upravi šta nam je još potrebno kako bi bili konkurentni- izjavio je Pavlović.

(Srpskainfo)