Politika 28.10.2015.

PDP: Premijerko, i vi morate otići

ČITANJE: 1 minuta
pdp
Partija demokratskog progresa smatra da poslednje izjave predsjednice vlade Republike Srpske Željke Cvijanović pokazuju da je ona potpuno konfuzna i dezorjentisana, jer je samo prije tri dana rekla da SNSD jedva čeka izbore, a juče je poručila da od izbora nema ništa.

– Očigledno je da je Željka Cvijanović potpuno izgubljena u vremenu i prostoru, a moguće je da joj razni savjetnici pišu i dostavljaju izjave da ih pročita, što dovodi do njene potpune nekonzistentnosti – navodi PDP u svom saopštenju.

PDP poziva gospođu Cvijanović da, zajedno sa predsjednikom Dodikom i svojim SNSD-om, izađe na prijevremene izbore i da se uvjeri da Republika Srpska želi odlazak režima koji je unesrećio ovaj narod.

– Njena vlada, nastala na kupovini poslanika i najgoroj vrsti korupcije, mora otići ako želimo bilo kakav napredak, što potvrđuju najnoviji režimski pljačkaški pohodi zabilježeni u aferi Mital – navodi se dalje u saopštenju PDP-a.

PDP još jednom potvrđuje svoju spremnost na izbore i poziva predsjednika Republike Srpske da ih, ako se ne plaši izbornog debakla, raspiše odmah, navodi se dalje u saopštenju PDP-a.

(Agencije)