Politika 07.12.2021.

PDP U ISTOČNOJ ILIDŽI: Jasna i racionalna nacionalna politika, za razliku od protivnika

ČITANJE: 1 minuta

Večeras je, u prisustvu predsjednika PDP-a Branislava Borenovića, potpredsjednice Jelene Trivić i generalnog sekretara Mire Pekić, održan Sabor Opštinskog odbora PDP-a Istočna Ilidža.

– Naš Opštinski odbor u Istočnoj Ilidži od osnivanja bilježi dobre rezultate i uvjeren sam da će od ovog Sabora ti rezultati biti još bolji. Dok neke druge stranke najavljuju bojkot izbora, mi iz dana u dan idemo širom Republike Srpske, razgovaramo sa našim sugrađanima i jačamo odbore PDP-a. Istična Ilidža i ovaj kraj, koji su srce Republike Srpske, imaju ljude koji će nakon izbora i pobjede 2022. godine dati veliki doprinos obnovi naše Republike, poručio je predsjednik PDP-a Branislav Borenović, saopštila je ova partija.

– Turbulentna su politička vremena, ali mi, za razliku od naših političkih protivnika, vodimo jasnu i racionalnu nacionalnu politiku za koju podršku imamo i ovdje, u Istočnoj Ilidži, jednoj od najznačajnijih sredina u stvaranju Republike Srpske. Čestitam rukovodstvu i članovima odbora na efikasnom radu i vođenju odgovorne politike u ovoj opštini, poručila je potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić.

– Sama činjenica da su i Opštinski odbor i Predsjedništvo odbora odlukom o unutrašnjoj organizaciji prošireni, govori o činjenici da PDP Istočna Ilidža raste i nastavlja sa vrlo ozbiljnim radom, rekla je generalni sekretar PDP-a Mira Pekić.

Za novog-starog predsjednika Opštinskog odbora izabran je Rade Ćosović koji je poručio da će Istočna Ilidža biti jedan od nosilaca promjena u Republici Srpskoj 2022. godine.

(SB)

Oznake: PDP