Magazin 13.04.2016.

Penis – torte hit među ženama

ČITANJE: 1 minuta
penis torte
Ove moje torte su hit na djevojačkim zabavama, a za svaku subotu napravimo ih po nekoliko. Žene obožavaju torte s penisima, pa ih znamo i po nekoliko staviti na jednu tortu, kaže Alida Vadanjel (39).

Zajedno sa svojim timom žena pravi torte s penisima u Lindarskom Križu kraj Pazina.

– Nekad se žene stide kad naručuju takve torte, a onda im mi pomognemo i kažemo: ‘Želite li možda tortu s penisom’, pa se nasmiju i potvrde – dodaje Alida.

Iako u ponudi ima i klasičnih torti, najviše se iz njene slastičarnice Antica naručuju upravo ovakve, slobodnije torte, a njoj i njenom timu, priznaje, treba tek nekoliko minuta da ručno naprave muški polni organ.

penis torte 1

– Ima svakakvih zahtjeva, da budu crni, ružičasti, da se smješkaju, leže pod suncobranom, a najveći koji smo do sada napravile bio je oko 80 cm dužine, za jednu veću djevojačku zabavu. Svi penisi su obloženi tičino masom, ali unutra je biskvit s finom čokoladom, fererom ili drugim punjenjem – odaje Alida.

Ni sami ne znaju koliko su takvih torti napravile, a muškarci za momačko veče  traže torte u obliku grudi, sa i bez grudnjaka, ženska tijela, tortu-gaćice…

– Sve mi to možemo napraviti. Kod nas se sve radi ručno, a torta, ovisno o kilaži, košta od 250 kuna pa naviše. Već smo postale prave umjetnice u tome. Da ne bude zabune, radimo i torte za vjenčanja, krštenja, krizme, rođendane…, ali ove su najtraženije – zaključila je Alida.

(24sata.hr)