Magazin 19.03.2021.

Pepeljuga besplatno onlajn za Svetski dan pozorišta za decu

ČITANJE: 1 minuta

Malo pozorište “Duško Radović” će povodom 20. marta, Svjetskog dana pozorišta za djecu i mlade, sedmicu dana emitovati besplatno onlajn predstavu “Pepeljuga”, saopšteno je iz ovog teatra.

Zainteresovani će predstavu moći da gledaju na Jutjub kanalu ovog pozorišta od 20. do 27. marta svakog dana od 18.00 časova, navode u “Dušku Radoviću”.

“Čestitamo svima onima koji su svojim radom i predanošću uspjeli da održe pozorište u protekloj punoj izazova. Čestitamo i maloj i sada velikoj djeci i mladima, našoj publici, radi kojih postojimo svih ovih godina, jer je pozorište postalo i ostalo neraskidivi dio djetinjstva mnogih generacija.

Pozorište je živa umjetnost, koja se stalno mijenja i stalno komunicira sa vremenom u kojem postoji, osvrćući se unazad, u prošlost, ali i gledajući u budućnost. Zato sa optimizmom gledamo naprijed i želimo svima srećan Svjetski dan pozorišta za djecu i mlade i još mnogo srećnih trenutaka, aplauza, i prije svega pozorišta u godinama koje su pred nama – poručio je Aleksandar Nikolić, v. d. direktora malog pozorišta “Duško Radović”.

(Dn. J)