Magazin 19.07.2016.

Pet bina za peti rođendan festivala!

ČITANJE: 2 minute

Na Nektar FreshWave festivalu nastupiće ove godine preko 60 izvođača, na čak pet festivalskih bina! Peti rođendan najvećeg festivala elektronske muzike u BiH biće još svečaniji.

Naime, organizatori su na današnjoj konferenciji za novinare objavili da će festival biti bogatiji za još dva stejdža – arTz Cinema stage i Beach stage. Na arTz Cinema bini, posjetioci i gosti festivala svake večeri imaće priliku da odgledaju filmove, koji su na neki način povezani s muzikom.

Domaćini ove bine su članovi Udruženja arTz produkcija iz Tuzle. Beach bina biće smještena odmah pored festivalskog kampa, a ovdje će se održavati dnevne žurke i afterpartiji. Za muziku na Beach bini pobrinuće se: A-dot, Goran Emkić, Alexander G, Filip A, Miroslav Pavlović, Danijel Dakić, Gemini DJs, Joma Maja, Nebs Jack, Mandarina, Nenad Mandić, Woodie, The Sleeper, Frenkie, Besko, Sanjin Ferušić, Ivan Zrno i Edib D.

Ulaz na Beach stage biće besplatan za sve one koji su kupili trodnevnu festivalsku ulaznicu, odnosno posjeduju narukvicu za sva tri dana. Za ostale – simbolična cijena ulaza biće 5 KM. Takođe, biće obezbijeđen i prevoz od kampa do Kastela i nazad.

Posljednja konferencija za novinare pred festival bila je odlična prilika i da se bolje upoznamo sa programom Jaggermaister Massive bine, za koju je zadužen Dejan Ilić Woodie. Banjalučka pivara je partner Nektar FreshWave festivala.

“Podržavajući ovaj festival podržavamo i urbanu kulturu i tako ukazujemo na važnost ove i sličnih manifestacija. Banjalučka pivara i na ovaj način dokazuje da je društveno odgovorna kompanija i da je Nektar poivo tamo gdje je dobra zabava. Sudeći po svemu, biće ovo sjajna zabava!”, kazala je portparolka Banjalučke pivare Milka Stanivuković.

I kompanija m:tel je od ove godine podržala Nektar FreshWave festival.

“Sigurna sam da je ovo početak jednog dugačkog prijateljstva i plodne saradnje kompanije m:tel i festivala”, naglasila je portparolka kompanije m:tel Milica Stojaković.

Nektar FreshWave festival biće održan od 4. do 6. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel.