Petar Kunić na probi u Poljskoj

Sada već bivši napadač banjalučkog Borca za ugovor sa članom poljske Ekstraklase će se boriti protiv AEK-a iz Atine.

Strijelac 12 golova za Borac u Premijer ligi, od toga deset u proljećnom dijelu prvenstva,  prošle sezone je postigao dogovor sa ekipom Miedž Legnica prema kojem će imati priliku da se “pokaže” protiv šampiona Grčke, atinskog AEK- a, saopšteno je iz ovog poljskog kluba.

Napadač se u ovom prelaznom roku povezivao sa tuzlanskom Slobodom i Sarajevom, ali je ipak odlučio da pokuša izboriti angažman u dosta jačoj poljskoj Ekstraklasi.

Kunić je u karijeri igrao za Novi Pazar, Rudar Prijedor, Radnik Bijeljlina, dok je jednu sezonu proveo u Dukli iz Praga.

(Mondo)

SINIŠA KARAN PREDSJEDAVAJUĆI SAVJETA Srpska dobila Savjet za ustavni poredak

Republika Srpska je dobila novog predsjednika, ali i Savjet za zaštitu ustavnog poretka Republike Srpske. Pet članova ima zadatak da prati i razmatra stanje u oblasti ostvarivanja i zaštite ustavne pozicije i nadležnosti RS i njenih institucija. Predsjedavajući Savjeta je Siniša Karan, a članovi Sredoje Nović, Predrag Ćeranić, Srđan Rajčević i Draga Mastilović. To je

DAVOR DRAGIČEVIĆ: “Sve ima granice strpljenja, pa i moje srce!”

Pjesma „Klinac u getu“ i večeras je odjekivala centrom Banjaluke, gdje je održan 240. skup „Pravda za Davida“. Okupljeni su na još jednom mirnom protestnom okupljanju zapalili svijeće za ubijenog mladića i poručili da ostaju uz Davora Dragičevića, te da će u borbi za istinu i pravdu biti istrajani. – Sutra je 21. novembar, ko

Obnova semafora kod Banskog dvora

Na raskrsnici kod Banskog dvora, sutra će biti isključen semafor od deset do 12 časova radi montaže novog semaforskog kontrolera. – Inače, proteklog vikenda na ovoj raskrsnici izvršena je zamjena kompletne semaforske opreme novom, tako da je za sutra preostalo još da se montira ovaj uređaj – rekli su u Gradskoj upravi. (Srpskainfo)