Petar Kunić na probi u Poljskoj

Sada već bivši napadač banjalučkog Borca za ugovor sa članom poljske Ekstraklase će se boriti protiv AEK-a iz Atine.

Strijelac 12 golova za Borac u Premijer ligi, od toga deset u proljećnom dijelu prvenstva,  prošle sezone je postigao dogovor sa ekipom Miedž Legnica prema kojem će imati priliku da se “pokaže” protiv šampiona Grčke, atinskog AEK- a, saopšteno je iz ovog poljskog kluba.

Napadač se u ovom prelaznom roku povezivao sa tuzlanskom Slobodom i Sarajevom, ali je ipak odlučio da pokuša izboriti angažman u dosta jačoj poljskoj Ekstraklasi.

Kunić je u karijeri igrao za Novi Pazar, Rudar Prijedor, Radnik Bijeljlina, dok je jednu sezonu proveo u Dukli iz Praga.

(Mondo)

POPRAVKA ZUBA ZA OSNOVCE Tokom raspusta zubar u šest banjalučkih škola

Stomatološke usluge učenicima osnovnih škola tokom raspusta pružaju stomatološke ordinacije za učenike u OŠ “Ivo Andrić”, “Georgi Stojkov Rakovski”, “Borisav Stanković”, “Zmaj Jova Jovanović”, “Branko Radičević” i “Sveti Sava”, radnim danom od 7.30 do 14.30, potvrdili su u Domu zdravlja.

PUCAO NA KOMŠIJU Potekla krv zbog bunara

Novica Šešum (65) uhapšen je preksinoć jer je pucao na komšiju Sašu Matoša (49) u dvorištu njegove kuće u banjalučkom naselju Kuljani, a tome je, kako saznajemo, prethodila svađa zbog bunara za vodu.