Vijesti 31.05.2017.

Petločanoj porodici Pajić potrebna pomoć

ČITANJE: 1 minuta

Fondacija “Humana Srpska” pokrenula je humanitarnu akciju za petočlanu porodicu Pajić iz Glamoča. Porodica Pajić iz Glamoča živi bez stalnih primanja. Pajići zive od sezonskog rada oca Ranka i skromne bašte koju obrađuje majka Lidija.

Porodica Pajić nema sopstvenu kuću, pa mjesečno osim plaćanja režija moraju platiti i zakup trošne kućice u kojoj žive. Rankova dnevnica ne moze pokriti sve troškove pa se majka Lidija obratila našoj fondaciji sa molbom za pomoć. Porodica Pajić ima skromnu želju, hranu, sredstva za higijenu, igračke za petogodišnju Nađu te školski pribor i knjige za desetogodišnjeg Ivana i sedmogodišnju Gabrijelu.

Materijalne donacije u vidu prehrambenih proizvoda, sredstava za higijenu, igračaka i školskog pribora možete predate u prostorije fondacije “Humana Srpska” Banja Luka, a novčane donacije na žiro-račun Fondacije “Humana Srpska”  u NLB banci 5620998136875370 uz naznaku za porodicu Pajić.

Za više informacija obratite se direktno Fondaciji “Humana Srpska” na zvaničnoj web stranici www.humanasrpska.org, na e-mail: [email protected] ili putem telefona na 066 444 727.