Politika 07.02.2024.

Petrović: Nebojša Vukanović je milioner

ČITANJE: 1 minuta

Potpredsjednik SNSD-a Luka Petrović izjavio je da predsjednik Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović milioner, budući da su prihodi za njegovu stranku na godišnjem nivou oko 400.000 KM.

Petrović je ukazao da pojedinci, poput Nebojše Vukanovića, žele da minorizuju njegovo imenovanje na funkciju potpredsjednika SNSD-a, a nemaju ni Glavni odbor, ni generalnog sekretara i slično.

“To je Nebojša Vukanović koji nikome ne daje izvještaje, analize, ikakve rezultate rada. On ne pomaže ljudima sa teškim sudbinama, već samo sebi“, rekao je Petrović.

On je dodao da su Vukanovićevi prihodi za njega lično i političku stranku oko 400.000 KM na nivou godine, pa kad se to pomnoži sa četiri godine 1.600.000 KM“.

Petrović je dodao da bi trebalo upitati bilo kog, odbornika ili povjerenika Liste za pravdu i red, da li znaju za ove prihode, i da li su ovi prihodi podijeljeni na stranačke aktivnosti, za pomoć građanima, sportu, kulturi ili organizaciju događaja stranke.

“Kod njega nemate nikakvu strukturu, ali želi da prokomentariše svaku i želi da na taj način priđe građanima koji možda imaju razloga za ljutnju i da putem tih glasova gradi samo sebe“, rekao je Petrović.

Petrović  je objasnio da novac koji se obezbijedi u budžetima od građana ide u sve te aktivnosti, za razliku od tog političkog elementa koji sav novac ostavlja samo sebi jer nikome drugo izvještaj ne podnosi.

On kaže da „ludačka politika, koja promoviše samo sebe, narcisoidna i egoistična nije za Trebinjce“, ističući da Trebinjci znaju  za razvoj grada posljednjih godina, te kakva je slika Trebinja bila prije deset godina, a kakva je danas.