Vijesti 03.10.2020.

PIJAN VOZAČ OTIŠAO SA MJESTA NEZGODE: Poznat identitet suvozača nastradalog kod Teslića

ČITANJE: 1 minuta

Beživotno tijelo Duška Topić (52) iz Gradiške, koji je bio suvozač u automobilu marke “reno klio”, policija je nakon dojave mještana pronašla u u rječici Lukavica u prevrnutom automobilu, ali još uvijek nisu razjašnjene okolnosti pod kojima je u saobraćajnoj nesreći na području Gornje Šnjegotine kod Teslića  on smrtno stradao, piše ATV.

Prema još uvijek nezvaničnim informacijama, Topić je bio vezan sigurnosnim pojasom u automobilu. Nakon provjere o vlasništvu nad vozilom, vozač je pronađen u mjestu stanovanja u Čelincu sa vidnim povredama po tijelu, što je nedvosmisleno upućivalo na pretpostavke da se radi o drugom akteru nesreće.

Iz Policijske uprave Doboj saopšteno je da je reno kilo kojim je upravljao M.T. iz Čelinca sletio s puta, a kako se nezvanično saznaje, radi se o Milanu Tripiću iz Čelinca.

Alkotestiranjem u teslićkom Domu zdravlja, gdje je iz kuće prebačen radi ukazivanja pomoći i alkotestiranja, uvrđeno mu je prisustvo alkohola u krvi od 1,55 mg/kg.

Kako stvari sada stoje, Tripiću slijede najmanje dvije prijave Okružnom javnom tužolaštvu, za Krivična djela ”Ugrožavanje javnog saobraćaja” i ”Nepružanje pomoći licu povrijeđenom u saobraćajnoj nezgodi”, piše ATV.

(N.S/ Banjaluka.net)