Magazin 30.12.2015.

Pirati se izvinili Tarantinu za “The Hateful Eight”

ČITANJE: 1 minuta
Tarantino
Pirati su nedavno uputili javno izvinjenje režiseru Kventinu Tarantinu zato što su njegov film “The Hateful Eight” postavili na internet.

-Žao nam je što smo prouzrokovali probleme puštajući u javnost ovako dobar film prije nego što se uopšte pojavio u bioskopima- saopštila je grupa Hive-CM8 u srijedu ujutro u poruci na Reditu.

-Nije nam bila namjera da bilo kome pričinimo štetu, pojma nismo imali da će postati tako popularan za tako kratko vrijeme. Željeli smo da podijelimo ovaj film sa svima koji nisu sebi mogli da priušte da ga vide u bioskopima- piše u poruci.

Film “The Hateful Eight” pojavio se u bioskopskim salama na katolički Božić, ali je na internet ‘procurio’ 21. decembra, piše CNN.

Hive-CM8 se, ipak, nada da će kontroverze koje je prouzrokovao njihov postupak doprinijeti tome da što više ljudi poželi da dođe da vidi film na velikom platnu.

Grupa je izjavila da je film “odličan, zanimljiv i top kandidat za nagrade” i preporučila ljudima da plate da ga vide.

-Molimo vas da podržite producente i film pogledate u bioskopima, onako kako bi trebalo. Njima je taj novac potreban za pokrivanje troškova pravljenja filma- zaključili su.

(B92)