Magazin 24.01.2016.

Plavuša, brineta, crnka ili riđa- boja kose otkriva kakva je u seksu!

ČITANJE: 1 minuta
kosa
Sudeći po velikom seks istraživanju kompanije za proizvodnju kondoma SKYN, boja tvoje kose otrkiva mnogo o načinu na koji imaš seks – od želje da eksperimentišeš do toga koliko si dobra u krevetu.

U istraživanju je učestvovalo 5.117 seksualno aktivnih djevojaka, a evo šta boja njihove kose govori o tome koliko su avanturistične u krevetu:

Riđokose djevojke najviše zanima igranje uloga tokom seksa (20 odsto), u poređenju sa plavušama (14 odsto), brinetama (12 odsto) i crnkama (8 odsto).

Crnke su najotvorenije za seks na jednu noć (65 odsto), a odmah iza njih nalaze se plavuše (61 odsto) i brinete (59 odsto). Riđokose djevojke su najmanje zainteresovane za ovo (57 odsto).

Kada je sam seks u pitanju, 56 odsto crnki smatra da su „nevjerovatne“ ili „vrlo dobre“ u krevetu, u poređenju sa riđokosim djevojkama (42 odsto). Ovako dobro mišljenje o svom seksualnom umeću definitivno nemaju brinete (41 odsto) i plavuše (40 odsto).

Ali kada su neobična mjesta u pitanju, ovdje su plavuše definitivno prve: 80 odsto njih imalo je seks u kadi, 67 odsto u automobilu, 51 odsto u prirodi, 43 odsto u bazenu, 37 odsto na žurci i 27 odsto njih je imalo seks na plaži.

(NN)