Magazin 05.06.2019.

Plesačice “Bloka”očarale i u Budvi

ČITANJE: 1 minuta

Plesačice Plesnog kluba “Blok” upravo su se vratile iz Budve sa internacionalnog takmičenja u plesu, odakle su u Banjaluku donijele još nekoliko vrijednih priznanja.

Naime, baletski trio u sastavu Teodora Buzaković, Nina Đajić i Anastasija Sladojević odnio je pobjedu, a u kategoriji solo prvo mjesto je osvojila Teodora Buzaković. Seniorski baletski solo u izvedbi i koreografiji Nede Uletilović takođe je odnio zlato, a sve baletske koreografije koje su se proslavile u Budvi potpisuju upravo Neda Uletilović i Natalija Ninić. U drugom dijelu takmičenja “Blok” se predstavio i u disciplinama latinoamerički i standardni plesovi, ali i plesni fitnes.

Latino duo, u kojem su plesale Una Radulović i Andrea Stojković, osvojio je prvo mjesto, dok je Una Radulović pobijedila i kao solista. Zlatnim medaljama okitile su se i seniorke ovog kluba, koje su se takmičile u disciplini plesni fitnes.

U pitanju je latino fitnes grupa koju čine Zorana Ćulum, Milica Simidžija, Antonija Bobar, Maja Todorović i Zigmunda Karalić.

(Nezavisne)