Magazin 17.03.2018.

Plesni klub Gema tri decenije na plesnom podijumu

ČITANJE: 1 minuta

Plesni klub “Gema” proslaviće nizom manifestacija 30 godina postojanja i rada. Prva je svečana akademija koja će biti održana u ponedjeljak u amfiteatru Univerziteta poslovnih studija u 19 časova.

– Svim našim dragim gostima predstavićemo kratku retrospektivu proteklih 30 godina rada, prisjetiti se svih koji su bili dio naše plesne porodice od osnivanja 1988. godine i zahvaliti svima koji su nam pomagali u radu svih ovih godina – rekao je sportski direktor plesnog kluba “Gema” Tihomir Stefanović.

Dodao je da su svi u “Gemi” posebno ponosni zbog toga što im je čestitku povodom tri decenije djelovanja uputio predsjednik Svjetske plesne organizacije Majkl Vent.

– To nam mnogo znači jer osim znaka pažnje, ta čestitka je ujedno i znak kvalitetnog rada kao i podsticaj za budućnost – rekao je Stefanović.

Plesni klub “Gema” sastoji se od nekoliko sekcija: sportskog plesa – latinoamerički i standardni plesovi, sekcije za moderne plesove – džez balet i hip-hop i sekcija u kojoj se pleše rekreativno.

– Klub danas broji više od 450 članova, a neka procjena je da je više od 20.000 ljudi prošlo kroz klub tokom tri decenije rada – rekao je Stefanović.

(Glas Srpske)