Magazin 10.01.2020.

Počela prodaja ulaznica za Gipsy Kings u Banjaluci!

ČITANJE: 1 minuta

Ulaznice za muzički spektakl koji nikako ne smijete propustiti, koncert Gipsy Kings by Andre Reyes, a koji će se održati 21. februara u Sportskoj dvorani Borik, puštene su u prodaju, danas – 10. januara.

Prodajna mjesta na kojima se ulaznice mogu kupiti su: Trg Krajine, blagajna Sportske dvorane Borik te prostorije agencije Star Travel koje se nalaze u Ulici Jevrejska 6, po cijenama od 40 do 80 KM.

U prodaju će biti pušteno 1800 sjedećih karata. Braća André i Nicolas Reyes, sinovi priznatog flamenco umjetnika Josea Reyesa, su krajem sedamdesetih osnovali grupu Gipsy Kings te ubrzo postali vrlo cijenjeni muzičari i tražena muzička atrakcija u cijelom svijetu.

“Gipsy Kings” njihov istoimeni najpoznatiji album, objavljen 1989. godine proveo je 40 sedmica na top listama te im je to donijelo veliku popularnost širom Evrope, Amerike i Bliskog Istoka. Na krilima svjetske slave Gipsy Kings su se 2014. godine razdvojili u dvije zasebne frakcije – grupu Nicolasa Reyesa i Andréa Reyesa.

André Reyes s desetočlanim bendom nastavlja karijeru izvodeći najveće hitove iz Gipsy Kings muzičkog kataloga koje će izvesti i 21. februara u Banjaluci u dvorani Borik.

Spektakl koji ne želite propustiti!