Vijesti 15.09.2015.

Počela rekonstrukcija lokalnih i nekategorisanih puteva u gradu

ČITANJE: 1 minuta

saobracajnice

Radovima na području MZ Prijakovci, 11. septembra je počela rekonstrukcija lokalnih i nekategorisanih puteva na području grada.

Na ovoj lokaciji trenutno se radi na krčenju šiblja, pripremi trase i izgradnji kanala za odvođenje vode, nakon čega će se izvršiti asfaltiranje.

Kako je rekao šef Odsjeka za komunalne poslove Draženko Kenjalo, u okviru ovih radova, biće obuhvaćeno 20 putnih pravca: Doline-Škorina kuća, put za Bastase, Racune-Surjan, škola Motike-Sredovac; ogranak puta Dragočaj-Kuljani (Novo naselje), Tubonjići-Jaćimovići; put za Bijeli potok ogranak puta Dragočaj-Gerijatrija; put Bojinovac (Obrovac), put za Ajdariće, Pilana-Mišići, Kuljanska 16, Čavići-Mišići-Dragičevići, Jovići-Gakovići-Kremenovići-Budiše, put za Mađir, put Đurđevići-Šoboti u Pavlovcu, Ponir, nastavak puta za Šukale, Jarak-Grbići u MZ Rekavice 2, putni pravac prema lokalnom putu za Bukvalek.

Vrijednost ugovorenih radova iznosi  550.000 KM, a posao na javnom tenderu dobilo je preduzeće  „MG Mind“ iz Mrkonjić Grada. Rok za završetak radova je 90 dana.