Vijesti 09.11.2016.

Počela tradicionalna akcija “Novogodišnje srce”, uljepšajmo djeci praznike i ove godine!

ČITANJE: 1 minuta

Humanitarna organizacija “Budimo ljudi” iz Banjaluke  pokrenula je svoju tradicionalnu akciju “Novogodišnje srce” koja će trajati do 20.12.2016. , kada planiraju da obave podjelu paketića za djecu uzrasta do 8 godina starosti iz socijalno ugroženih porodica, sigurnih kuća , te djecu koja se tada budu nalazila na hospitalizaciji u Pedijatrijskoj klinici Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Akcijom će ove godine biti obuhvaćene 4 opštine: Šipovo, Prijedor, Kozarska Dubica i Cazin, a u Banjaluci i Modriči planiramo posjetiti djecu u sigurnim kućama i Univerzitetskom kliničkom centru RS.

Realizaciju akcije planiramo prikupljanjem novčanih donacija na naš račun u UniCredit  banci 3383502257446268 sa naznakom “Za Novogodišnje srce”, ali i donacija u vidu slatkiša i igračaka koje će građani moći donositi u naše nove prostorije u zgradi Ekvator (Ulica Kralja Petra I Karađorđevića 83a) u Banjaluci.

Nadamo se dobrom odzivu i privrednih subjekata, kao što je bilo i prošle godine, koji će svojim donacijama uljepšati novogodišnje praznike djeci, navode iz Humanitarne organizacije “Budimo ljudi”.

(Unoradio)