Vijesti 06.11.2016.

Počela tradicionalna akcija “Novogodišnje srce”

ČITANJE: 1 minuta

Humanitarna organizacija “Budimo ljudi” iz Banjaluke 1. novembra pokrenula je svoju tradicionalnu akciju “Novogodišnje srce” koja će trajati do 20. decembra, kada planiraju da obave podjelu paketića za djecu uzrasta do 8 godina starosti iz socijalno ugroženih porodica, sigurnih kuća , te djecu koja se tada budu nalazila na hospitalizaciji u Pedijatrijskoj klinici Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Akcijom će ove godine biti obuhvaćene 4 opštine , Šipovo, Prijedor, Kozarska Dubica i Cazin, a u Banjaluci i Modriči planiramo posjetiti djecu u sigurnim kućama i Univerzitetskom kliničkom centru RS.

Realizaciju akcije planiramo prikupljanjem novačnih donacija na naš račun u UniCredit zagrebačkoj banci 3383502257446268 sa naznakom “Za Novogodišnje srce”, ali i donacija u vidu slatkiša i igračaka koje će građani moći donositi u naše prostorije u zgradi Ekvator u Banjaluci.

Nadamo se dobrom odzivu i privrednih subjekata, kao što je bilo i prošle godine, koji će svojim donacijama uljepšati novogodišnje praznike djeci, navode iz Humanitarne organizacije “Budimo ljudi”.

Budimo ljudi !

(Uno radio)